Lányok! Amikor ti elmentek disco-ba, ahol sok szép lány van nem érzitek ezt?
megint első vagyok... xD
nem Én k*rváztam le először ok nélkül.. valószínű nem fogok gyönyörű szép szavakkal válaszolni ha ez nem tud normálisan beszélni és csak, mert nem vagyok féltékeny máris pláza ribancnak hisz.:)
17:52 es vagyok..
ha szép lennél akkor nem kéne féltékenynek lenned a többi szép lányra :D szóval erről ennyit...;)
nem hiszem h féltékeny lennék rád mint már említettem nem szokásom, mert én legalább beismerem ha valaki szebb nálam és nem féltékenykedek..:)
Szerintem mindenkivel megesik néha, hogy irigykedik másra. Bár én diszkósokra sosem vagyok az, az nem az én világomXD
Én elégedett vagyok magammal teljes mértékig, de amikor meglátok egy hatalmas szempárt, sírni tudnék, ha a saját kicsi barna szememre gondolok.
Akkor ne járjál DISCO-ba basszus, ha ennyire idegesít !
A mai fiatalok nem ismernek más szórakozást a Discón kívül ?
17 évesen nem sok értelme van Discoba járni...kábé annyi mint a kocsmázásnak...vagyis semmi !!!
mell aljáig kicsivel és sötétbarna...
neked milyen a hajad és meddig ér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!