Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna egy kapcsolatban ha a barátnőd amputált?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. Sajnos autóbaleset következtében mindkét lábam szinte teljes egészében amputálni kellett. Nagyon igyekszem visszarázódni az életembe, de látom hogy sokakat visszatart az állapotom kapcsolat kialakításakor. Ti hogyan álltok ehhez? Fiúkat kérdem elsősorban hiszen velük vagyok a leginkább bajban.2011. szept. 9. 01:10
21/31 anonim válasza:
geribá: A kérdező egy kifejezetten csinos és szép lány szerintem. Csak sajnos mint kiderült, ő sem különb mint a mai tucatlányok többsége...
22/31 anonim válasza:
Láttál már róla képet? Az ő helyzetében mitől lenne tucatlány?
23/31 anonim válasza:
Szia!
Egy beszélgetésben szívesen kifejteném a véleményemet. Több sérült emberrel találkoztam már és a történeteikből is szerintem erőt tudnál meríteni :-).
Küldj, egy msn, vagy skype címet!
Várom a leveled.
25/31 anonim válasza:
A barátnőm lábát térd alatt amputálták.
Utána ismerkedtünk meg. Alig merte elmondani, és biztos volt benne, hogy ezért dobni fogom.
Nem tettem!
Rettentő teher neki, hogy "csonka", rejtegeti a csonkját.
Próbálok segíteni neki, hogy fel tudja dolgozni.
De nagyon hűséges, kedves, gondoskodó.
Higyjétek el, megéri...
26/31 anonim válasza:
Feleségem mozgássérült, én nem. Teljesen jól el vagyunk.Szuper minden. Ne add fel! Ha akarod mesélek privátban.
27/31 hgfds válasza:
Nem tudom merre élsz,és hogy anyagilag hogyan állsz.Amennyiben megteheted irány a konditerem uszoda ,ha tudsz protézisekkel járni kirándulni.Egyrészt sokkal ügyesebb leszel másrészt 100% hogy felfigyelnek rád.Fejben tedd rendbe mivel tényleg nem az számit hogy nincsenek lábaid hanem ,hogy ki vagy.
28/31 Edina82 válasza:
A "pasim" lábát is amputálták - és ettől még jó pasi maradt!
29/31 anonim válasza:
Egy pärkapcsolatban a vegtag hiány nem kizäro ok. Keress magadnak egy devo sräcot, ö tuti a tenyeren fog hordani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!