Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Téged zavarna egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged zavarna egy kapcsolatban ha a barátnőd amputált?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. Sajnos autóbaleset következtében mindkét lábam szinte teljes egészében amputálni kellett. Nagyon igyekszem visszarázódni az életembe, de látom hogy sokakat visszatart az állapotom kapcsolat kialakításakor. Ti hogyan álltok ehhez? Fiúkat kérdem elsősorban hiszen velük vagyok a leginkább bajban.
2011. szept. 9. 01:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
2011. szept. 9. 15:49
 12/31 anonim ***** válasza:
Nem közelednék amputált lányhoz, de más okból napi kapcsolatba kerülnénk és szimpatikusak lennénk, akkor akkor az amputálás nem befolyásolná hogy kialaul-e egy kapcsolat.
2011. szept. 11. 20:02
 13/31 lownoise ***** válasza:
Barátnőm mozgás korlátozott, tökéletesen megértjük egymást amiben kell segítek neki ennyi. :)
2011. szept. 11. 20:30
 14/31 anonim ***** válasza:
nem közelednék én sem egy mozgáskorlátozott hölgyhöz, de ha valami úton-módon megismerkednék vele és olyan mértékig megfogna, hogy "csakna", akkor a válaszom NEM lenne.(NEM ZAVARNA)
2011. szept. 11. 21:30
 15/31 anonim ***** válasza:

Ha megfog a lány, biztosan nem utasítanám el emiatt.

20F

2011. szept. 13. 20:12
 16/31 A kérdező kommentje:
Azért összességében nagyon jókat írtatok, köszönöm! Az a baj hogy valójában nem ez jön le nekem de lehet hogy az én hibám hogy túl félénk/zárkózott lettem a baleset óta.
2011. szept. 28. 10:11
 17/31 anonim ***** válasza:
Igen az lesz a baj, teljesen egészséges lányokra sem néz rá senki, ha nem sugároz magából életörömöt és vidámságot, megértem h a te esetedben ez nehéz, de érdemes lenne pozíciót váltanod, ha nem akarod h sajnáljanak, ne viselkedj sajnálatra méltóan, ha nem akarod h undorodjanak tőled, ne undorodj magadtól, ha azt akarod, h szeressenek, szeresd magadat. Sajnos én már tapasztaltam h a világ pontosan a belsőd visszatükrözése, amit te közvetítesz magadról, azt fogják gondolni rólad. Fel a fejjel, és kitartás én drukkolok
2011. szept. 28. 14:31
 18/31 A kérdező kommentje:
Igazából a 22-es csapdájának érzem 1 picit a dolgot hiszen pont azért nehéz nyitnom mert félek a visszautasítástól. Teljesen elveszítettem az önbizalmam :(
2011. szept. 29. 09:01
 19/31 anonim válasza:
Nem zavarna, sőt!!! Szívesen megismerkednék veled. Írtam már privátban, majd válaszolj ha még olvasod az oldalt.
2011. dec. 7. 09:34
 20/31 anonim ***** válasza:
Szia! Remélem már sikerült párt találnod magadnak. Bár még élőben nem láttam olyan fiatal amputált lányt mint te,de tévében igen és egy kicsit össze szokott szorulni a torkom,mert rettentő sajnálatot érzek,bár ezt állítólag sokan nem szeretik. Hogy őszinte legyek én nem tudnák elképzelni egy kapcsolatot,persze nálam is más lenne ha a páromnál történne ilyen. Szerintem próbáld megtartani a nőiességedet függetlenül attól hogy a nőknél a láb is valamilyen szinten hozzá tartozik ehhez és ha még nincs párod előbb utóbb biztos lesz. Esetleg nem tennél fel magadról képet?
2012. jan. 21. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!