Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok 176 cm magas,59 kg, barna hosszú hajú, kék szemű,75/b melltartót hordok nektek kellene? Bocsi csak mr elvették ilyen téren az önbizalmamat
Stílus elég sokat számít úgyhogy, nem elég hogy vki szép vagy ronda, pláne ha ő saját magáról gondolja ezt.
Kép alapján sem döntenek általába az emberek, inkább beszélgetés után kérnek képet.
És ezt a sorrendet azért is érdemes betartani mert ha vki szimpi a beszélgetés után azt szebbnek is fogod látni.
Nekem kellene igen, bár kb. én is akkora avgyok mint te:D
21f
Az ilyen hülye kérdéseket miért nem lehet kimoderálni a halál f.szára?
Kiírják, hogy x centi magas vagyok, a súlyom x kiló, ilyen-olyan színű a szemem és ennyi, döntsd el, hogy kéne. De ha képet kér az ember, hogy mégis hogy néz ki, akkor egyből jön a válasz, hogy "nem fogok képet feltenni."
Tudod mit, nem kellenél. A melltartód mérte pedig semmit sem jelent a számomra. Elég szomorú ha azt hiszed, hogy ezt tartod a legnagyobb értékednek és még csak véletlenül sem írtál egyetlen egy belső tulajdonságot sem.
Én jobban gerjedek a kicsi mellekre... :D yeahhh
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!