Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira vágyom egy fiúra, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira vágyom egy fiúra, de szörnyen félek is tőle, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Most nem azért szeretnék egy fiút,mert mindenkinek van,és,hogy bírjak feszülni,hanem,hogy legyen velem valaki :)hogy mellettem legyen!Tudom,hogy fiatal vagyok még,de akkor is.Mindenkinek összejön,és olyan jó látni,hogy a barátnőim boldogok meg szereti valaki őket.És ha megyünk bulizni(egy hónapba egyszer)!akkor barátnőim elmennek fiúkkal és meg magam maradok,persze szólítanak le fiúk,de hát...csak olyanok,akik csak azt...1.Na és attól félek,ha lesz,akkor mit fogunk csinálni?Miről tudunk majd beszélni?Nem vagyok bőbeszédű,ha fiú is van köztünk,akkor lefagyok,és eléggé kellemetlen,hogy csak hallgatok.2.kevés olyan fiú van,aki nem akarja 2 hét után a szexet,az a második dolog,amitől rettegek :( Mit tegye,hogy ne féljek?Ám középsulis lettem,van egy fiú az osztályba aki tetszik,én is neki,de hát 1 fejjel kisebb,és hát...rosszul néznénk ki,meg nem is illünk össze :(mit csináljak?Válaszokat előre is köszönöm!15/L
2011. szept. 6. 20:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
:)
2011. szept. 6. 20:34
 12/14 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom de nekem is pontosan ez a bajom...már rossz nézni hogy mindenkinek van valakije csak nekem nem és nem azért szeretnék mert mindenkinek van hanem mert hiányzik...Nekem is tetszik valaki de szerintem észre se vette hogy létezem :/ De te azt írtad hogy bejöttök egymásnak.Akkor lépj felé nyugodtan,ne félj.És ne törödj azzal mások mit gondolnak!:D

15/L

2011. szept. 6. 20:38
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
Én szívesen felkészítelek téged is meg az utolsót is;)
2011. szept. 6. 22:53
 14/14 orikon ***** válasza:
74%
Ne rettegj attól, hogy miről fogtok beszélgetni, mert ha a megfelelő fiú kerül melléd, akkor hidd el a legjobb barátod is lesz egyben. 2 a szexet ne hamarkodd el, hajtsd el az olyan pasikat akik csak azt akarják, mert azok pedomaci heverjai. 3. ha attól félsz hogy hogyan néznétek ki együtt a az osztálytársaddal akkor nem is tetszik igazán. Amúgy meg váááárj még,olyan fiatal vagy. Majd akkor kezdj kapcsolatot a kétségeid- mint amiket felül leírtál- teljesen elszálnak.
2011. szept. 7. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!