Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, létezik ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, létezik ilyen eset?

Figyelt kérdés
Létezik az, hogy a sors egy ,,férfit" nem a nőknek teremtett? Vajon miért nincs 23 éves fejjel sok ismerős barátnőm, és miért nem volt részem sose kalandokban? Sose jöttek hozzám komolyabb szándékokkal ismerkedni, nem nyomultak rám, holott rajtam kívül majdnem mindenkit akarva akaratlanul elér az efféle szerencse. Komolyan úgy érzem, gyűlölnek, írtóznak tőlem a nők, vagy a sors baszik ki velem szándékosan. Ha a külsőmön rágom magam, hogy biztosan azért, mert valamelyest vékonyabb vagyok az átlagnál, kapásból minimum 4-5 párt látok aznap elmenni a városközpontban kézen fogva, ahol az ipse ,,gyérebbül" néz ki, mint én, a nő meg egészen szép megjelenésű. Tudom, ez utóbbi mondat kissé nagyképűen hat, de ez a kőkemény igazság.
2011. szept. 6. 20:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:39

Az arcomon alig jön ki 1-2 pattanás, a hajam kristálytiszta, és megfelelő az öltözékem. Még néhány srác haverom is megjegyezte, hogy mennyire jóképű és szép vagyok. :D

2011. szept. 6. 20:45
 12/12 A kérdező kommentje:
17/F, rohadtul irigyellek. Nekem most már biztosan a prostizás, vagy az aszexuálitás elsajátítása a kiút...
2011. szept. 6. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!