Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van 1csaj a suliba (ma iratkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1csaj a suliba (ma iratkoztam át más suliba) és folyton beszólógat órán hülyeségből h miattad lettem 5ik a névsorba mert 4ik lett volna meg ilyesmik meg h fennt vok a faceen mert akk bejelöl?

Figyelt kérdés
meg menjek vele a Bed Beachre "mert ott Rockot játszanak" de ezt hülyeségből mondta meg tom h csak ilyen Discos-izé mert tudja h Rocker vok meg stbstb meg h én Zselézem a hajam (nagyon szarul állt ma) meg ilyenek szerintetek miért csinálja ezt?V mit akarhat tőlem? (nekem nagyon bejön)?
2011. szept. 5. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%

1. próbálja magára felhívni a figyelmet

2. Bed Beach dolog egyértelműen a bnői előtt akar menőzni, hogy szivat (nem rockos hely)

3. összességében MENEKÜLJ tőle, HÜL*E PIC*A RIADÓ!!!

2011. szept. 5. 15:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak Thank'S :D Az utsó előtinek akkor csöcsei vannak h huh és olyan formás de annyira jó csaj.....fasz kivan...max meghívom én valahova v beszélünk 2esbe és ha nm látom h közeledne akk hagyom az egészet a picsba
2011. szept. 5. 15:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyébként ha engem akar szivatni akk szarul jár xDD attól h Rocker vok még mehetek Bed Beachre kb ennyi meg max még meghívom a zenekaromból a srácokat és akk max ő fog "égőzni"
2011. szept. 5. 15:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Tanulj meg helyesen írni és kifejezni magad. Vigyed el egy randira mielőtt túl késő. Ha lepattint mond, hogy az az ő vesztesége és a te nyereséged mivel megtudtad, hogy hogyan is áll a széna. Ha meg tényleg csak azért ilyen, hogy idegesítsen akkor találd ki őt mi idegesíteni és vágj vissza. Próbálj észérvekkel támadni és ne ezzel a dedós középiskolás megmondommiaszarmiaszatyor dumával, mert különben úgy leolt mint futótüzet a nyári zápor.

Lényeg valahogy tegyed rendbe mert aztán ha így megy tovább te leszel a suli marhája. Emlékszem még anno nálunk középiskolába a Zolika volt ilyen. Csak úgy hívtuk egy idő után: Zolika a hülyegyerek. Persze nem sértésből, mert sohasem komolyan gondoltuk, de tényleg sötét volt szegény. persze vannak olyanok akik komolyan gondolják a sértést, de a legtöbben csak addig dobálóznak amíg őket is le nem oltja valaki.

2011. szept. 5. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!