Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt a helyzetet? Mindenki melegnek gondol!
Elmultam mar 20 eves es meg sosem volt komoly parkapcsolatom! Nagyon sokszor neznek melegnek az emberek, sot meg a sajat szuleim is ezt hiszik szerintem (vagy legalabbis a hatam mogott biztos, hogy talalgattak, hogy mi lehet velem...). Pedig az igazsag az, hogy csak nagyon gatlasos, szegyellos es frusztralt vagyok, mert nem vagyok elegedett a peniszem meretevel es ezert nem mertem sosem ismerkedni lanyokkal.
Arrol persze soha senkinek nem beszeltem, hogy valojaban ez a problemam, ez az ami a lelkemet nyomja, mert szegyellem a dolgot es jobbnak lattam, ha eltitkolom!
Viszont neha mar elegge zavar, hogy melegnek neznek, hiszen errol szo sincs! Mit kellene tennem? Hogyan kene kezelnem ezt az egesz helyzetet? El kene mondanom mindenkinek, hogy valojaban azert vagyok ilyen zarkozott, mert kicsinek tartom a peniszem, de szo sincs arrol, hogy meleg lennek?? De ez sem lenne tul jo megoldas, mert akkor meg az en kicsi peniszemen csamcsogna mindenki (ha elhetek ezzel a kepzavarral...:D), nem igaz?
"Ne izguljatok! A férfi kort még nem értétek el igy sokkal nehezebb! Pár év mulva sokkal egyszerübb lesz a csajozás! Hidjétek el egy negyvenesnek, hogy amint valóban férfikorban lesztek nem nektek kell csak megtenni a lépést hanem a nök is lépnek majd felétek. 24-25 éves koromig volt kb 4 vagy 5 csajom utána meg vagy 30."
Ettől nagyobb baromságot nem is írhattál volna. Most akkor mindenki üljön a s.ggén és várjon, amíg 40 lesz?
"Ami viszont fontos, hogy NE olyan lányokra hajtsatok rá akikröl süt a nagy magabiztosság. Akkor bizony gátlásosak lesztek"
Miért lennénk? Semmivel sem különbek nálunk. Ráadásul ezeknek a csajoknak a legjobb lerugdosni az egójukat a sárga földig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!