Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Ti hanyadik randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Ti hanyadik randin hagynátok hogy megcsókoljon egy fiú?

Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 19:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a másodikon, azért hogy ne tűnjek annyira könnyűvérűnek!
2011. szept. 4. 19:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
első
2011. szept. 4. 19:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

hát attól függ, hogy ki lenne az illető, ha olyan, akibe totál bele vagyok zúgva, akkor a harmadiknál már tuti, de ha annyira még nem jön be, akkor ötödik után

16L

2011. szept. 4. 19:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
akár előtte is 20L
2011. szept. 4. 19:40
 15/16 anonim ***** válasza:
90%
Én a másodikon már hagytam volna csak balf*sz voltam :D Így a negyediken sikerült..xd
2011. szept. 4. 19:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Nálam ez sokmindentől függ. Ha mondjuk megismerek valakit egy buliba és randira hív, az első randin tuti nem csókolóznék. Hiszen még nem ismerem annyira, egy buliban nem igazán lehet ismerkedni, tehát egy randi ideje az amióta ismerem a srácot, nekem ez kicsit kevés. Ha bejövünk egymásnak úgy is fogunk még randizni, s 2-3 randin már elcsattanhatna az első csók.

Megint más ha olyan fiúval randizok, akit úgyahogy ismerek, találkoztam vele néhányszor.

Egy biztos, ahhoz, hogy első randin csókolózzak nagyon kell, hogy tetszünk egymásnak és meg kell lennie annak a bizonyos összhangnak kettőnk között:)

16/L

2011. szept. 4. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!