Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány miért tartja "poénnak" hogy megcsókoljon egy másik lányt?
Engem nagyon nem vonz a dolog, sőt, undorítónak találom. :O Jóllehet, nem ítélem el a melegeket, nincs semmi bajom velük. De én semmiképpen nem csókolnék meg egy másik lányt! :O De nem ám! Nem látom értelmét, valamint poénosnak sem tartom a dolgot. Nem vallom annak az elvét hogy "ki kell próbálni egyszer mindent", ennyi erővel be kellene tépnem és különféle drogokkal telenyomnyi magam hogy "a mának éljek", meg másik lány punciját kéne nyalnom... Pfff, köszi de nem. :S Mitől lett "divatos" egymást csókolgatni a lányok körében?
17L
Velem eddig egyszer történt meg, hogy lánnyal smároltam. Szilveszter volt, részegek voltunk. Különösebben nem tartom poénnak, mi is csak polgárpukkasztás szinten tartjuk annak.
16/L
először csak szimplán ki akartam próbálni, a legjobb barátnőmmel történt, 17 évesen
utána két okból tettem: ha fiók is voltak a társaságban, azért mert tetszik nekik, és jó húzni ezzel az agyukat, mikor csak ketten vagyunk egy lánnyal, szimplán jól esik kényeztetni, tetszik egy szép női test és az, hogy látom, tetszik neki, amit csinálok...az például már nem olyan fontos, hogy a lány viszonozza a kényeztetésemet
21/L
nem tudom, viszont sikítófrászt tudok kapni az ilyesmitől, mert amikor előbújtam anyámnak (elmondtam, hogy leszbikus vagyok) - rögtön ezekkel a kis p.csákkal példálózott, hogy azok miatt, meg biztos én is azért, meg bla-bla, stb. áh... :/
szóval nagyon köszönöm nekik, tényleg. -_-"
Azért, mert túl sok a söpredék.
A leszbikus lányok ugyanolyan undorítóak, mint a meleg fiúk. Semmi különbség közöttük.
Legalább kérdező te normális, hetero vagy.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!