Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy megcsókoljon?
Valszeg csak reménykedik egyelőre, és nincs teljesen tisztában a te érzéseiddel:
Légy merész, és dugd le te a nyelved a torkán, had lepődjön meg..
:)
Ez a fiú már kezdeményezett, de a fiúkkal az a baj, hogy nem gondolatolvasók, így ellenkező jelekből nem azt fogják leszűrni, hogy "de mégis".
Mint írod, te van amikor elfordulsz, szóval ebből nekem az jönne le hogy nem igazán szeretnéd hogy megcsókoljalak.
Na most én nem vagyok egy mindenen átgázolok fajta. Bekopogtatok ha szeretnék valamit, de az ajtót nem fogom betörni ha nem nyitják ki.
Úgyhogy a következő lépést neked kell megtenni.
Legalább ne fordulj el.
:DDD
Áldja meg az Isten azt a gyönyörű édes Női Lelkedet!
;D
Ha már nem akarod megcsókolni, akkor legalább ne fordulj el, hanem ilyenkor hajtsd a fejed az övére.
Aztán nézz vissza rá és mosolyogj!
Nagyon bonyolultak a lányok... miért nem lehet simán megcsókolni? Olyan jó esne neki, hogy estig csókolna utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!