Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy minden fiúnak tetszeni akarok? Segítség.

Figyelt kérdés
Elegem van már, hogy van bennem valami ami elviselhetetlenné teszi, hogy minden pasinak tetszek, és minden ember kedveljen. Utálom magam, tudom, hogy nem kedvelhet mindenki és nem tetszhetek mindenkinek, de mit csináljak? Kérlek segítsetek, már utálom magam!
2011. szept. 4. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
engem is szerethetnének már megörülök nagyon szeretnék egy barátot :D de akkor majd jövöre:/
2011. szept. 4. 18:26
 12/14 anonim ***** válasza:
47%
Mert általánosban a fiúk legóznak, a lányok barbiznak. Meg a fiúk utálják a lányokat, a lányok a fiúkat. De aztán rájönnek, hogy a fiúknak kukijuk van, a lányoknak puniuk, és az passzentol. A lányok tetszelegnek a fiúknak, a fiúknak meg kell a punci. Hiába, a hormonok beindulnak idővel, akarva akaratlanul. Ez a természet rendje.
2011. szept. 4. 18:26
 13/14 anonim válasza:
47%
azért mert a génekben van benne úgy mint a férfiaknál hogy minden nőt megdugjanak aki szép és te is szép akarsz leni ez a fajfenmaradás izé én szerintem bocs a durva válaszomért:)
2011. szept. 4. 18:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez szerintem mindenkiben benne van.

Nagyon elszomorító, mikor felveszed a legcsinosabb ruhád, erre megjelenik egy miniszoknyás tűsarkús csaj, mély dekoltázzsal, aki ráadásul szép is és minden pasinak ő kell. A pasik olyanok, mint a napraforgók, mindig a ,,fényesebb" után fordulnak... :)

25N

2011. szept. 4. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!