Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves fiú hol talál rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves fiú hol talál rendes normális lányt? Suli, buli, net, barátok kilőve.

Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 16:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
nyilván mert nem szeret buliba járni hanem ilyen magányos farkas típus
2011. szept. 4. 16:26
 12/27 anonim ***** válasza:
Suli, buli, net, barátok kilőve? lol hát akkor tényleg marad az utca, de az nem túl esélyes... inkább változtass az életviteled, és a kilőtt dolgok közül is hozz be egyet vagy inkább többet
2011. szept. 4. 16:26
 13/27 anonim ***** válasza:
Jó ok nem szeret bulizni, de attól még a net képben lehetne, barátai lehetnének... ezzel gyak. kilőtte az összes lehetőséget... ha ezen nem változtat, egyszerűbb, ha inkább megszokja az egyedüllétet.
2011. szept. 4. 16:27
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

-Suliban gondolom nem jó a felhozatal, vagy nem szeretne a suliból.

-Buliban nem megy, vagy szimplán nem foglalkoztatja őt az ottani felhozatal, kicsapongó életmód miatt, stb.

-Neten lehet nem akar, mert lassú a folyamat.

-Barátok. Vagy kevés haverja van, vagy akik vannak szintén punnyadnak.

Hát nem könnyű, maradnak a szabadtéri helyek.

2011. szept. 4. 16:29
 15/27 anonim ***** válasza:
Pedig haverokkal lenne a legjobb, na nem 10-en, de mondjuk 2-en, hárman. És nem egy nőre mennétek rá, hanem kettőre háromra. Csordában könnyebb, oldottabb a hangulat is. Csak a lányok előtt ne tegyétek az agyatokat, azt nem szeretik, ha úgy viselkedtek mint a gyökerek, vagy játsszátok a nagy macsót. :)
2011. szept. 4. 16:32
 16/27 A kérdező kommentje:

páran beletrafáltak.

ilyen magányos típus vagyok, soha nem voltak barátaim, nem tudom, hogy hogyan kell a barátokkal bánni......amikor beszélgetek a velem 1 korú fiúkkal annyira erőltetnek érzem a szavaimat.Aztán jön a kérdés, hogy mi van veled Robi miért nem lököd a dumát én meg csak állok és nézek.....nem érzem jól magam.

A bulikban és egyéb ilyen helyeken nagyon elfajzott és kicsorbult lányok vannak, azokat nem szeretem, nem jók, nem hozzám valók....stb, stb, stb......

Neten nem szeretek mert nem, hogy neten még élőben sem nagyon vagyok 1 szószátyár.

Suliba már nem járok jelenleg dolgozom és a jövőmet próbálom megalapozni nagyobb sikerrel, de valahogy a lányokkal nem, nem, nem megy az ismerkedés, félek, hogy valami rosszat mondok vagy teszek.

Épült 1 park ahol lakom nagyon szép szökőkút meg minden nagyon király, de sajnos mindig olyan ezek az igazi ribancok szoktak ott lenni, ráadásul nyomatják cigit, piját, meg a fűt nem jó.

Annyira üres az életem......ku..ra sz.r és nyomorult 1 érzés.

Nem vagyok szép és ráadásul ez a negatív fizikai állapot vagy adottság? párosul az antiszociális gondolkodásommal, de érzem, hogy a belsőm kezdi elnyomni ezeket............. valami megoldás nem segítene valaki 1 barátnőt beszerezni???

2011. szept. 4. 16:49
 17/27 anonim ***** válasza:
Apa nem az a kérdés akkor, hogy hol találsz rendes lányt, hanem te hogyan lehetnél optimista, és hogyan csattanhatnál ki az önbizalomtól. Amíg nem bízol magadban, nem fogadod el magad, addig ezt a kérdést sajnos el kell hogy felejtsd. Önmagadról és a világról alkotott képeden kell változtatni, először is fogadd el magad, vagy ha nem, akkor változtass a külsődön. De belsődön, hozzáálláson mindeképp, addig nem lesz barátnő sem. Mi az ami érdekel, mi az ami foglalkoztat? Olyan srácokkal dumálj akkor. Vagy esetleg lányokkal, és máris lesz egy közös téma.
2011. szept. 4. 17:03
 18/27 A kérdező kommentje:
mind1 most már nem érdekes úgyis mindegy.......
2011. szept. 4. 17:10
 19/27 anonim ***** válasza:
Miért mindegy? Leszeretnél élni így egy életet? Végül is lelehet, semmi, és senki sem akadályoz meg ebben, minden a te döntésed. Amíg nincs benned meg a szikra a változásra, addig ilyen is maradsz. Bár hogy feltetted ezt a kérdést, az igazából már egyfajta szikra, mert zavar, hogy neked nincs párod, és magányos vagy. Úgy hogy rajtad múlik, hogy már most feladod és elintézed egy minden mindegy kommenttel, vagy elkezdesz változtatni a nézeteiden. Én is ilyen voltam, minden nő egy prosti volt a szememben évekkel ezelőtt, nekem semmi nem megy, szar vagyok, úgy sem sikerül, stb jelzőkkel illettem magam. Aztán rájöttem, hogy azért vagyok ilyen, mert ilyen akarok lenni. Nem azért, mert ilyen is vagyok, ez hülyeség. Ha te azt mondogatod, hogy magányos vagyok, senki sem szeret, akkor ne csodálkozz, ha magányos vagy, és senki sem szeret. Mond az ellenkezőjét. Boldog vagyok, és szeretnek az emberek, szeretem magam, sikeres vagyok. Valahol kezd el, mert...Na, érted.
2011. szept. 4. 17:14
 20/27 anonim ***** válasza:
Ha nagyvárosban laksz, akkor könnyebb dolgod van. Egyszerűen járj olyan helyekre, ahol sok a lány, lányos program. Például, ha elmész egy társastánc tanfolyamra, akkor biztosan több lánnyal is találkozol és a tánc által még kapcsolatba is kerülsz néhánnyal... de ez csak egy ötlet ,bármilyen sport, hobbi jó lehet...a strandszezonnak lassan vége, de télen pl korcsolyapályán is le tudsz szólítani lányokat.
2011. szept. 4. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!