Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves fiú hol talál rendes normális lányt? Suli, buli, net, barátok kilőve.
-Suliban gondolom nem jó a felhozatal, vagy nem szeretne a suliból.
-Buliban nem megy, vagy szimplán nem foglalkoztatja őt az ottani felhozatal, kicsapongó életmód miatt, stb.
-Neten lehet nem akar, mert lassú a folyamat.
-Barátok. Vagy kevés haverja van, vagy akik vannak szintén punnyadnak.
Hát nem könnyű, maradnak a szabadtéri helyek.
páran beletrafáltak.
ilyen magányos típus vagyok, soha nem voltak barátaim, nem tudom, hogy hogyan kell a barátokkal bánni......amikor beszélgetek a velem 1 korú fiúkkal annyira erőltetnek érzem a szavaimat.Aztán jön a kérdés, hogy mi van veled Robi miért nem lököd a dumát én meg csak állok és nézek.....nem érzem jól magam.
A bulikban és egyéb ilyen helyeken nagyon elfajzott és kicsorbult lányok vannak, azokat nem szeretem, nem jók, nem hozzám valók....stb, stb, stb......
Neten nem szeretek mert nem, hogy neten még élőben sem nagyon vagyok 1 szószátyár.
Suliba már nem járok jelenleg dolgozom és a jövőmet próbálom megalapozni nagyobb sikerrel, de valahogy a lányokkal nem, nem, nem megy az ismerkedés, félek, hogy valami rosszat mondok vagy teszek.
Épült 1 park ahol lakom nagyon szép szökőkút meg minden nagyon király, de sajnos mindig olyan ezek az igazi ribancok szoktak ott lenni, ráadásul nyomatják cigit, piját, meg a fűt nem jó.
Annyira üres az életem......ku..ra sz.r és nyomorult 1 érzés.
Nem vagyok szép és ráadásul ez a negatív fizikai állapot vagy adottság? párosul az antiszociális gondolkodásommal, de érzem, hogy a belsőm kezdi elnyomni ezeket............. valami megoldás nem segítene valaki 1 barátnőt beszerezni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!