Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Taszít titeket, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Taszít titeket, ha egy csaj szőrös?

Figyelt kérdés
Pl.: kar, láb, hónalj, pici bajusz?
2009. ápr. 20. 16:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én is lány vagyok és nekem is szinte fekete hajam van így a szőröm is erősebb. Nagyon sok gondom van vele mindenhol, és nagyon hamar visszanő pedig a lábamat és a kezemet is epilálom...sajnos nekem muszáj a kezemet is mert tényleg nagyon gáz lenne. Én személy szerint a bajuszomat szemöldökcsipesszel szoktam kicsipkedni, a hónaljamat borotválom és ott lent is...szoval hosszú a sor...utálom is emiatt magam. Persze nekem is van olyan mikor már egy ideje nem epilálom a kezem és visszanő a szőr olyan középméretig de az már engem zavar és leszedem, érdekes dolog, hogy engem a kezemen sokkal jobban zavar a szőr mint a lábamon. Barátomat nem zavarja egyáltalán, azt mondja úgy szeret ahogy vagyok!! :-) Édes, de azért magamtól megcsinálom mindig ezeket a kínzásokat! :-) Engem jobban zavar.
2009. ápr. 20. 21:31
 22/23 A kérdező kommentje:
:) A bajuszt úgy értem, hogy a száj fölötti kis pihék, amik annyira nem sötétek, és nem is böknek, és nem olyanok, mint a pasiknak, de a legtöbb csajnak van olyan is.(2-3mm-es.:))
2009. ápr. 20. 21:35
 23/23 anonim ***** válasza:
egy nő ha még úgy is áldotta meg a természet, legyen ápolt, a látható helyeken azért (főleg arcon, meghónaljat) szőrtelenítsen, mondjuk a láb se maradjon ki :)
2009. ápr. 20. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!