Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Taszít titeket, ha egy csaj szőrös?
háát én lány vagyok de azért válaszolok!Én utálom h egy lány szőrős (nem vagyok lezbi :D)de egyszerően ha mondjuk leül mellém egy lány és mondjuk poloban van és ugy néz ki mint egy majom de ha a hónalja szőrős hát akkor legszívesseben hozzávágnék egy kozmetikus bérletet vagy egy borotvát vagy epilátort vagy vittet már de nem azért de megértem hogy válság van meg nincs pénz de akkor legalább egy borotvát vehetne magának ideje sincs megértem 2 perc allat leszedni mert ha egy srác szőrős az alap de ha egy lány akkor az nem jóó SZERINTEM :D
16/L
Azért már az sem alap, hogy egy srác szőrös. Pici bajuszt lehet szőkíteni, ne gyantáztassa, mert akkor csúnya mikor nő. Lábat, hónaljat szőrtelenítse, nem zavar, ha nem tükör sima folyton, ember ő is, de jól esik az igyekezet, meg azért ne hagyja messziről láthatóvá kinőni. Az intim részeket pedig elég ha csak karban tartja, speciel én mondjuk azt szeretem, ha az ajkakon meg lejjeb nincs szőr, a vénuszdombon tőlem lehet, csak látsszon azért, hogy foglalkozik vele és nem dzsungelesedik ki a bugyiból, a hosszát pedig rövidebbre veszi. A forma, csík, kopaszság ilyesmi az extra.
Szerintem ez nem megterhelő, hanem igényes, ennyit egy jobb nő azért magától is elvár a komfort érzete miatt.
Én kifejezetten szeretem ezeket a csajokat - habár cikinek tartják mostanában, nekem semmi bajom nincs vele. Persze a dzsungelt én sem szeretem, viszont valami lightos szőr nekem kifejezetten tetszik...
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!