Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Taszít titeket, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Taszít titeket, ha egy csaj szőrös?

Figyelt kérdés
Pl.: kar, láb, hónalj, pici bajusz?
2009. ápr. 20. 16:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%

igen taszit, nagyon.. sokat ronthat a megitélésen is.. kb mint amikor a fiuk nem vágják le a körmüket..

legalábbis ha láttom, hogy szőrös akkor mint csaj kb kiesik a zónából

2009. ápr. 20. 16:52
 12/23 anonim ***** válasza:
81%
Nem kicsit, nagyon!
2009. ápr. 20. 16:54
 13/23 anonim ***** válasza:
53%
sőt inkább hozzá se nyúlnék ahhoz a lányhoz.. persze h taszít,mert undorító sztem meg gusztustalan és igénytelen főleg lányba..sokszor még férfiba is nemhogy lányba,egy lány az maradjon lány és adjon magára,ennyi igénye az alap h lennie kénee...
2009. ápr. 20. 17:03
 14/23 anonim ***** válasza:
63%

lany vagyok, de engem is taszit. mondjuk en csak azokat itelem el akiknek a honaljkutya kidugja az orrat a polobol, a labszarukon szep hosszu szor burjanzik, a bikinivonal pedig.... "nelly az elefant, a laba kozt a dzsungel...." mar talalkoztam ilyennel, ez az igenytelenseg netovabbja, foleg ha igy ul a strandon!!!!!

viszont..... nekem pl.sotet hajam van, eleg sok helyen no a szor es rendkivul gyorsan ugyh az esetek tobbsegeben rajtam is talal kivetnivalot aki keres. de szerintem az nem vilagvege ha 1mm szor kezd latszani. honalj, labszar, koldok korul, bajusz, mellbimbo korul es az intim zona -szerintem ez a kotelezo. (nem mindenkinek van ezekbol mindenhol vagy nem latszik) viszont az alkar es a comb szerintem rendben van, sot, hulyeseg szorteleniteni. 1 szuros kar sokkal rosszabb mint 1 pihes. sot, a szortelen kar vhogy furcsan nez ki.

2009. ápr. 20. 17:04
 15/23 anonim válasza:
80%

hy!!

én is csaj vok.. engem is taszit ha egy fajtársam hot szörös ... már sorry a kifejezésért.:(

nekem példul az egyik oszi társammal történt az hogy fennt állt a korlátnál a koliban és farmerszoknyában volt,

a fiuk meg alulrol alá láttak és láttak ott egy hatalmas dzsungelt.... és ezen röhögtek meg huzogatták a szájukat:S:S

de ha ennyire undorito nak találják akkor meg mit érdekli az öket???

2009. ápr. 20. 17:45
 16/23 anonim ***** válasza:
88%
mivel sötét hajam van, nekem is eléggé látszik, ha valahol nem szőrtelenítek. így muszáj lábat, kart, hónaljat, bajuszt meg miegyebet gyantáznom/borotválnom. persze nem mindig vagyok topformában, de azért igyekszem. szerintem manapság egy fiatal lánynak ez elengedhetetlen.
2009. ápr. 20. 18:02
 17/23 anonim ***** válasza:
92%
Embere válogatja, van akinek bejön. Részemről a sima kis kopaszka jön be minden téren.
2009. ápr. 20. 18:26
 18/23 anonim ***** válasza:
93%

kar? ott inkább na vágja senki, csak ha kórosan sok

láb? ott mindenki vágja, kérjük szépen

hónalj? ezt mindenki döntse el maga, erre nem adok tanácsot, persze strand, trikó, top ilyesmi ruhákhoz illik

pici bajusz? inkább pici se, azt is le lehet vágni, vágatni, vagyis gyantával jobb a hatás

2009. ápr. 20. 19:01
 19/23 anonim ***** válasza:
89%

engem a saját kis szőröm is zavar.

a szemöldököm is elég halvány,pedig gesztenye barna hajam van. szerencsére a lábamon is a szőr nagyon halvány(tényleg nem látni )max ha közel hajolsz, de attól függetlenül mindig leszedem,ugyanúgy mint a hónaljamat és a lenti részt is.

szerintem csajnál nem vmi bítató pl ha borotválja a kezét...

lány szemmel se tetszik az ötlet, ha mondjuk erősebb lenne a szőrzetem v sötétebb inkább meghagynám minthogy borotváljam.

2009. ápr. 20. 19:34
 20/23 anonim ***** válasza:
45%
bajusz? O.o
2009. ápr. 20. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!