Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy skinhead srác, de attól tartok hogy már a külsőm alapján elítélt. (? )
Gyakran látom őt mert egy suliba járunk és itt lakik a környéken.
Viszont én elég "csajos" vagyok,imádok öltözködni,sminkelni és körmöt festeni és nem tudom hogy ez bejön-e neki vagy egyből leírt valami ri.bancnak a külsőm alapján.
Egyébként én "normális"-nak tartom magam,nem vinnyogok nem sipákolok és nincs minden héten másik pasim. Csak hát gondolom neki kívülről teljesen más jön le...:S
Nézeteiket csak felületesen tudom így velem nem igazán tudna politizálni de meghallgatom szívesen :D
Ja, meg lehet őt zavarná de én egy évvel idősebb is vagyok nála...Szerintetek ezektől függetlenül próbálkozzak?
Én 17/L ő 16/F
Próbálj meg valamikor valamilyen rosszindulatú megjegyzést tenni a cigányokra, négerekre, sárgákra, zsidókra, stb.!
17/F
(Bár szerintem keres egy olyat, akinek nincs gondja azzal, ha a másik ember nem olyan mint ő!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!