Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok a rocker stílusú csávókról?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 13:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

hát ez a fajta rockerség bejön: (ahol nincsenek kifestve, tehát a hagyományos "vagány rocker")

[link]

de ez nagyon nem:

[link]

tehát ha nincs kifestve az illető és nincs a haja se festve, vasalva akkor nagyon tetszhet!

tehár bőr cuccok, szakadt farmer cuccok, stb. 80-90-es évek rockerei, nem a mai koré.

amúgy én is a férfias öltözködést szeretem, és szerintem amit én tartok jónak a rockereknél ahogy fent leírtam az férfias, csak a mai rocknyálak nem azok.

2011. szept. 3. 13:28
 12/28 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 13:23

18/F vagyok és ebben lehet valami, mivel a pár évvel idősebb lányok valamivel bátrabbak nálam...

2011. szept. 3. 13:29
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

utolsó: hűűű,ők nagyon ott vannak!!!:D

nekem is az ilyen stílusú férfiak jönnek be:)

21

2011. szept. 3. 13:29
 14/28 anonim ***** válasza:

Nekem Jared Leto-stílus a 30 seconds to mars-ból nagyon bejön. Bár azt nem szeretem, ha egy pasi a szemét is kifesti, de 2-2 köröm feketére még mehet. A szakállt nem szeretem, de a hosszú hajat igen. Fekete öltözéket is szeretem, csak a bakancsot nem annyira. (Mármint ezeket mindet a fiún értem) Az még külön tetszik, ha játszik is valamilyen hangszeren. :)

20L

2011. szept. 3. 13:33
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

megint én vagyok.

én élek-halok az ilyen "vagány rockerekért" de az ilyen mai, vékonyka, szembelógós, vasalt fekete hajú fiúkákért nem..

de szerintem akiket linkeltek azok férfiasak.. cask kár hogy olyan kevés ilyen van..

2011. szept. 3. 13:37
 16/28 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 13:26

őőő igen ők kicsit durvábbak :P

A válasz megírásának időpontja: ma 13:28

Fekete nadrág , fekete cipő, bőrkabát, elég izmos vagyok(de nem gorilla) hajam kicsit hosszabb ( suli miatt) am 18/F

2011. szept. 3. 13:37
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, te melyik csoportba tartozol inkább? a guns n roses félékbe vagy a jared leto félékbe ?:)
2011. szept. 3. 13:38
 18/28 anonim ***** válasza:
2011. szept. 3. 13:52
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
nekem kifejezetten bejönnek a rocker pasik, vagy akár a motoros csávók...
2011. szept. 3. 13:55
 20/28 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 13:38

Jared Leto "inkább" bár ők rám nem a legjobb példák... Képzelj el: nekem a bakancs nem jön be:P kényelmes adidas utcai cipő, fekete farmer, fekete póló, bőrkabát, kicsit hosszabb haj,+hozzá még elég kigyúrt vagyok ennyi kb.. amúgy ha zenei stílusra gondoltál akk Nickelback, Nirvana... stb ! :P

2011. szept. 3. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!