Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok a rocker stílusú csávókról?
hát ez a fajta rockerség bejön: (ahol nincsenek kifestve, tehát a hagyományos "vagány rocker")
de ez nagyon nem:
tehát ha nincs kifestve az illető és nincs a haja se festve, vasalva akkor nagyon tetszhet!
tehár bőr cuccok, szakadt farmer cuccok, stb. 80-90-es évek rockerei, nem a mai koré.
amúgy én is a férfias öltözködést szeretem, és szerintem amit én tartok jónak a rockereknél ahogy fent leírtam az férfias, csak a mai rocknyálak nem azok.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:23
18/F vagyok és ebben lehet valami, mivel a pár évvel idősebb lányok valamivel bátrabbak nálam...
utolsó: hűűű,ők nagyon ott vannak!!!:D
nekem is az ilyen stílusú férfiak jönnek be:)
21
Nekem Jared Leto-stílus a 30 seconds to mars-ból nagyon bejön. Bár azt nem szeretem, ha egy pasi a szemét is kifesti, de 2-2 köröm feketére még mehet. A szakállt nem szeretem, de a hosszú hajat igen. Fekete öltözéket is szeretem, csak a bakancsot nem annyira. (Mármint ezeket mindet a fiún értem) Az még külön tetszik, ha játszik is valamilyen hangszeren. :)
20L
megint én vagyok.
én élek-halok az ilyen "vagány rockerekért" de az ilyen mai, vékonyka, szembelógós, vasalt fekete hajú fiúkákért nem..
de szerintem akiket linkeltek azok férfiasak.. cask kár hogy olyan kevés ilyen van..
A válasz megírásának időpontja: ma 13:26
őőő igen ők kicsit durvábbak :P
A válasz megírásának időpontja: ma 13:28
Fekete nadrág , fekete cipő, bőrkabát, elég izmos vagyok(de nem gorilla) hajam kicsit hosszabb ( suli miatt) am 18/F
A válasz megírásának időpontja: ma 13:38
Jared Leto "inkább" bár ők rám nem a legjobb példák... Képzelj el: nekem a bakancs nem jön be:P kényelmes adidas utcai cipő, fekete farmer, fekete póló, bőrkabát, kicsit hosszabb haj,+hozzá még elég kigyúrt vagyok ennyi kb.. amúgy ha zenei stílusra gondoltál akk Nickelback, Nirvana... stb ! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!