Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért vagytok ennyire elutasítók az ismerkedéssel kapcsolatban, ha valaki alacsony és vékony miért nem adtok még esélyt sem az ismerkedésre? Tényleg ez van, hogy még az alacsony lányoknak is magas pasik kellenek?
Figyelt kérdés
Akkor mi alacsony pasik maradjunk örökre egyedül, nem tehetünk róla, hogy nem nőttünk magasabbra, ez ellen nem is lehet tenni.
Én alacsony fiúként alacsony barátnőt szeretnék, de miért nem találok olyan lányt, aki elfogad ennek a külsőmmel?
2011. szept. 3. 12:41
61/66 anonim válasza:
Akkor itt elsősorban a kommunikációs készségedet kéne fejlesztened. Ehhez pedig pont jók azok a csajok a suliban, akik nem tetszenek. Így ha velük beszélgetsz, kevésbé leszel zavarban, viszont gyakorlod a kommunikációt az idegen emberekkel. Egyébként ehhez nem is muszáj csajokkal beszélni, teljesen mindegy, hogy fiú/lány/idős/fiatal, sőt az is mindegy, hogy hol vagy éppen... Lényeg az, hogy beszéljbeszéljbeszélj :D
62/66 anonim válasza:
Ne is csodálkozz, ha piálva mész oda valakihez elküld, én akkor is elküldenélek a halálba ha tetszenél. Undorító ha valaki részeg. A hülye viccek meg fárasztóak és szánalmasak.
63/66 anonim válasza:
Én bárkivel szívesen ismerkedek,nem számít hogy hány centi :)
14/l ...
64/66 anonim válasza:
Nem hülye viccre gondoltam, meg a béna csajozós dumákra, hanem bármilyen jó poénra, amivel eléri, hogy megnevetteti a kiszemeltet...
Nem ugyanaz a kettő.
66/66 anonim válasza:
Én meg pont azt utálom magamban, hogy nagydarab magas vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!