Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért vagytok ennyire elutasítók az ismerkedéssel kapcsolatban, ha valaki alacsony és vékony miért nem adtok még esélyt sem az ismerkedésre? Tényleg ez van, hogy még az alacsony lányoknak is magas pasik kellenek?
Akkor mi alacsony pasik maradjunk örökre egyedül, nem tehetünk róla, hogy nem nőttünk magasabbra, ez ellen nem is lehet tenni.
Én alacsony fiúként alacsony barátnőt szeretnék, de miért nem találok olyan lányt, aki elfogad ennek a külsőmmel?
A válasz megírásának időpontja: ma 12:57
egy szóval sem említettem, hogy nálam magasabb lányoknál próbálkoztam, max velem egy magas de inkább nálam alacsonyabb lányokkal érzem férfinek magam, meg amúgy is sokkal aranyosabbak az alacsony, karcsú, csinos lányok
a pech, hogy én nem nőttem magasra, ezért nincs előnyöm még az alacsony lányoknál sem, mert még ők is ilyen 180-asra hajtanak minimum.
még egyszere a gyengébbek kedvéért, 165cm magas vagyok, fiú és max 165-ös magas lányt szeretnék barátnőmnek, de ők nem akarnak a magasságom és vékony alkatom miatt még ismerkedni sem, látszik rajtuk :/
vili?
Nem hiszem, hogy a magasság lenne a gond, én 180cm vagyok de kutyát sem érdeklem, senki nem jött még oda, hogy húúú 180centi vagy de jó, ismerkedjünk.
21f
En ismerek olyan alacsony novesu fiukat, akiknek volt/van baratnoje/felesege es azt hiszem ez azzal magyarazhato, hogy a szemelyisegukkel hoditottak meg az adott lanyt!
Van egy jo hirem: a magassagodon ugyan valtoztatni nem tudsz, a szemelyiseg azonban fejlesztheto!
igen, de már nem bírom több évig egyedül, annyira szeretnék valakit szeretni, aki viszont szeret és, akivel egymáshoz tartozunk, boldogok lehetünk
tegnap is láttam egy csomó párt, ahogy néztem őket, mindig előjön ez az érzés és olyankor nagyon sz@r kedvem lesz hirtelen :/
202 cm-rel gondban vagy?????????
Ne viccelj már! Mi alig várjuk, hogy ilyen magas pasik jöjjenek a környékre.
Akkor leírom sokadjára is.
Nem is kell 180-as nő!!
165 legyen max, mint én.
A para, hogy a max 165-ösök sem akarnak engem.
Igen megfelelő magasság megfelelő magassággal, bizony te ezt mondod, de a gyakorlat mást mutat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!