Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemétség tőlem, hogy szeretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség tőlem, hogy szeretek játszadozni a fiúkkal? A rendesekkel nem!

Figyelt kérdés
Megváltoztam külsőleg, és most tapadnak a fiuk, férfiak... Vannak olyanok is, akik azelőtt szóba sem álltak velem, most ha kilépek rövid szoknyában, mindjárt beszólogatnak, tapadnak. Ezek az ún pávák, a kigyúrt magafitogtatós szépfiuk. Én pedig élvezetet találok abban, ha húzhatom előttük a mézes madzagot. Mert csak az ágyba kellenék nekik. Elmegyek velük randira, amikor már ráharaptak a horogra, megmondom, hogy bocsesz de passz. Nagyon szemétnek érzem magam ezek miatt, hogy ezt teszem, de ugyanakkor dühös is vagyok amiért ennyire felszínes ez a világ. A rendes férfiakkal nem csinálom ezt, bár azok olyan ritkák, mint a fehér holló...
2011. szept. 3. 12:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha inkabb olyan dolgokat csinalnal, amiktol nem erzed magad szemetnek, hanem feldobnak es jol erzed magad toluk?!
2011. szept. 3. 12:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha rövid szoknyában, köldökig dekoltált felsőben és 10cm-es tűsarokban illegeted magad, akkor ne csodálkozz, hogy csak a "fuksz-gyúrás-rózsaszíning" hapsik akarnak elvinni "egy körre".

Amúgy ennek a típusnak úgysem töröd össze a szívét, mivel ők csak egy jó numerát akartak, semmi többet. Ha egy hozzád hasonló lánnyal találkoznak, akkor egy "Istenem, már megint egy szűzk*rva akadt a horogra" felkiáltással le is tudják a dolgot...

A kérdés inkább az, hogy NEKED mi ebben a biznisz, mivel pár ingyen vacsin kívül nem sokat nyersz: az "alfahímek" szűzk*rvának fognak tartani, mert kelleted magad, de ha már "akcióra" kerülne a sor megijedsz; a rendes srácok pedig egy mezei l*tyónak fognak tartani, mivel túl kihívóan öltözködsz, ráadásul hetente másik pávasráccal látnak randizni...

2011. szept. 3. 13:08
 13/13 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem jól teszed. Ha eddig szóra sem méltattak, nehogy már megkeressenek a szex miatt >,>

Nem bántod amúgy őket, mert nem éreznek irántad semmi, max. új trófea után kell nézniük...

16/L

2011. szept. 3. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!