Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha nemjárok inni meg cigizni az osztálytársaimmal? Lányok ebben van valami vonzó vagy miért csinálják? 15/f
Figyelt kérdés
nem vagyok egy kocka gyík de most komolyan 15 évesek némelyik ugynézki mint vami 12 éves azt hótrészeg ez csak nekem annyira bizarr? elég basztatást kapok tőlük miatta pedig nem vagyok úgymodnd "lúzer" :S2011. szept. 2. 20:17
11/18 A kérdező kommentje:
suliban vannak magatartási problémáim és örülök hogy előző suliból már nem rúgtak ki mert hogy akkor fejeztem be...
2011. szept. 2. 20:51
12/18 anonim válasza:
én 15 évesen kezdtem el járni haverokkal kocsmázni.. 2-3 hetente 1 kis ivászat, nagyobb alkalmakkor berúgás... persze, az ember könnyen túlzásba esik, de mondjuk én pl. a mai napig szidom őket a kocsmában amikor rágyújtanak...
16/F
13/18 A kérdező kommentje:
nekem tulajdonképpen nem az ivással van bajom hanem a bebaszással
2011. szept. 2. 20:53
14/18 anonim válasza:
Ne foglalkozz a csicskákkal:D Én sosem járok bulizni, inni is hetente max 1 sört, ha meleg az idő, meló után jól esik:D Viszont cigizek, lehet hogy ezért nincs még mindig barátnőm:( Amelyik lány menőnek tartja a cigizést azzal nem is kell ismerkedni, mert az 1 k*rva, normális lány nem szereti a cigit, ez velem a baj mert k*rvát nem akarok, és normális nem lehet a cigi miatt:) 18F
15/18 anonim válasza:
"normális lány nem szereti a cigit"
Azért ez így hülyeség. Mégis milyen alapon k*rvázod le azt a lányt, akinek nincs baja a cigivel, esetleg szereti?
16/18 anonim válasza:
jó hát én is iszok de mittom én pár évente ha bebaszok cigit is néha de úgy érzem nem vok függő
17/18 anonim válasza:
22:14-nek. Úgy gondoltam, hogy akik ezt menőnek tartják, azok a k*rvák. Azért gondolom ezt mert az iskolában nálunk ez így megy, ott ezt tapasztalom. Jó lehet hogy egy kicsit általánosítottam.
18/18 anonim válasza:
03:26
Én is dohányzom és lány vagyok, az ellen sincs kifogásom ha a párom dohányzik, mégsem vagy k*rva. Aki meg menőnek tartja... Az szánalmas és gyerekes, hogy ezzel akarja azt a látszatot kelteni, hogy ő érett. Mert szerintem ilyen, hogy "menőnek tartják" csak a fiatalabb korosztályban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!