Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő pofon vág egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő pofon vág egy pasit, akkor azzal mi a célja?

Figyelt kérdés
Fájdalmat nem igazán tud ezzel okozni, akkor meg mi értelme ütni?
2011. szept. 2. 17:40
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
42%

Nem dühből írtam, hanem azért, mert én objektíven látom a dolgokat. Neked fáj, hogy szembesítettelek téged a saját hülyeségeddel. Röviden: fáj az igazság neked.

Amúgy másold már be azt a mondatomat, amelyikben a jogos férfi ütlegelésről papolok!

2012. ápr. 15. 21:32
 32/36 mus musculus ***** válasza:

Miket hordasz össze? Nekem ugyan nem fáj semmi, egyszerűen csak elképedtem a reakciódon, azon, hogy támadásnak vetted amin világosan látszott, hogy nem annak volt szánva. Ezer bocs, amiért tisztázni akarom a dolgokat. Én annyit írtam, nem kell nyikkanásmentesen tűrni, ha egy férfi agresszívan lép fel, erre átformáltad a szövegemet fordított esetre, holott én egy szóval sem mondtam, hogy nincs igazad ebben. Ennyi az alapvető különbség kettőnk monológja között, ez az, amiért nem dobálózhatsz azzal, amivel én.

Másold be azt a mondatomat, amelyikben azt állítom, hogy te a jogos férfi ütlegelésről papoltál!

2012. ápr. 15. 22:00
 33/36 anonim ***** válasza:
29%

Te úgy állítottad be a dolgokat, hogy a nő az ártatlan. Ezért jöttem ide objektíven tisztázni a dolgokat. Ez az amiért én dobálózhatok ezzel. Én se mondtam, hogy neked nincs igazad.

Te is bemásolhatnád azt a mondatomat, amiben én azt állítom, hogy te a jogos női ütlegelésről írtál.

2012. ápr. 18. 13:03
 34/36 mus musculus ***** válasza:
Na jó, akkor tegyünk pontot ennek a végére. Mindig az kerül "ártatlan" szerepbe, akit elfogadható ok (ez lehet akár ütlegelés elkezdése, akár egyéb agresszív magatartás tanúsítása, esetleg másfajta, sokkal inkább lelki, mintsem fizikai bántalom, pl. csalfaság) nélkül páholnak, a nem ilyen szempontból lényegtelen. Legalábbis én így gondolom, és sajnálom, ha netán félreérhetően fogalmaztam volna. Azért nem fejtettem ezt ki ilyen bőven az első hozzászólásomban, mert nem olvastam a topicban olyan esetről, melyben a nő lett volna az erőszakos, így arra nem is reagálhattam. Konkrétan ilyen mondatod nem volt, csak utalgatásaid, ahogy a legutóbbi válaszodban is ("úgy állítottad be a dolgokat, hogy a nő az ártatlan").
2012. ápr. 18. 14:56
 35/36 anonim ***** válasza:
Á, szóval a pofon nem okoz fájdalmat... Jó, akkor legközelebb megölöm azt a pasit, aki ok nélkül bánt. Így jobb?
2013. ápr. 5. 15:38
 36/36 A kérdező kommentje:
Fizikai fájdalmat nem okoz igazán, lelkit azt okozhat.
2013. ápr. 5. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!