Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő pofon vág egy pasit, akkor azzal mi a célja?
Nem dühből írtam, hanem azért, mert én objektíven látom a dolgokat. Neked fáj, hogy szembesítettelek téged a saját hülyeségeddel. Röviden: fáj az igazság neked.
Amúgy másold már be azt a mondatomat, amelyikben a jogos férfi ütlegelésről papolok!
Miket hordasz össze? Nekem ugyan nem fáj semmi, egyszerűen csak elképedtem a reakciódon, azon, hogy támadásnak vetted amin világosan látszott, hogy nem annak volt szánva. Ezer bocs, amiért tisztázni akarom a dolgokat. Én annyit írtam, nem kell nyikkanásmentesen tűrni, ha egy férfi agresszívan lép fel, erre átformáltad a szövegemet fordított esetre, holott én egy szóval sem mondtam, hogy nincs igazad ebben. Ennyi az alapvető különbség kettőnk monológja között, ez az, amiért nem dobálózhatsz azzal, amivel én.
Másold be azt a mondatomat, amelyikben azt állítom, hogy te a jogos férfi ütlegelésről papoltál!
Te úgy állítottad be a dolgokat, hogy a nő az ártatlan. Ezért jöttem ide objektíven tisztázni a dolgokat. Ez az amiért én dobálózhatok ezzel. Én se mondtam, hogy neked nincs igazad.
Te is bemásolhatnád azt a mondatomat, amiben én azt állítom, hogy te a jogos női ütlegelésről írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!