Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő pofon vág egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő pofon vág egy pasit, akkor azzal mi a célja?

Figyelt kérdés
Fájdalmat nem igazán tud ezzel okozni, akkor meg mi értelme ütni?
2011. szept. 2. 17:40
1 2 3 4
 21/36 B.angel ***** válasza:
62%

Ahogy a szüleim mondták anno, amikor kicsi voltam és kaptam néha egy-két nevelőcélzatú kis pofont: Nem azért adtam, hogy fájjon! Hanem hogy gondolkozz el!

Ennyi a lényeg! :)

Hidd el egy nő is pofán tud vágni úgy egy pasit, hogy az fájni fog egyrészt...másrészt rohadtul megalázó!

Ütöttem már meg én is pasimat, mert agresszív volt és rángatott, meg megtépett! Kapott egy pofont, csak nézett, aztán gyorsan lapátra is tettem! Azért mert lány vagyok, nem fogom magam hagyni egy 100 kg-os emberrel szemben sem!

2011. szept. 6. 12:17
 22/36 anonim ***** válasza:
44%

12:17

Ellenállhatsz, de akkor sincs esélyed.

2011. szept. 6. 18:14
 23/36 anonim ***** válasza:
53%

Én tanultam mindenféle küzdősportot, és amúgy sem vagyok egy szerencsétlen kis 45 kilós csaj. Verekedtem én már - edzés jelleggel - 90 kg színizom sráccal, aki elismerte, hogy idézem "azé' bmeg tudsz ütni...".

De soha nem pofoztam fel egy pasit sem. Nem tudom mi értelme van ennek. Figyelemfelkeltés, meg feszültséglevezetés? Inkább elmegyek sportolni, vagy szex vagy bármi... Az esztelen erőszak pont, hogy az ilyen idegbeteg kisp.icsák erőssége, akik nem tudnak mást, csak a facebookon nyáladzani.

Ha akarnám, én is véresre tudnék verni egy krapekot. De nem fogom. Kulturáltabb vagyok annál, semmint hogy erőszakkal oldjam meg a problémáimat.

21L

2012. ápr. 12. 15:21
 24/36 anonim ***** válasza:
24%
Hogyha megnézed minden nőnek nagyon csontos a keze, és ha megüt erősen az olyan mintha egy lapáttal vágnának fejen :))
2012. ápr. 12. 15:38
 25/36 anonim ***** válasza:
65%
Engem még úgy "pofán nem vágtak", az én eseteimben a lányok ügyesek voltak, mert kb csak az ujjaik értek az arcomhoz, és nem teli tenyérrel adták. Azoknak tényleg figyelem felkeltő hatása volt. Mert most itt látom ki alakul a vita, de ha a lányok azzal a céllal ütnek, hogy fájdalmat okozzanak, akkor sztem nem fair elvárni, hogy a pasi ezt tűrje. Soha nem ütnék meg nőt, ezzel a férfiak 90%-a szerintem így van, de ezzel visszaélni, hogy "úgy sem üt meg mert nő vagyok" és erre hivatkozva teljes erőből pofozkodni nagyon nem szép dolog.
2012. ápr. 12. 15:49
 26/36 A kérdező kommentje:

ma 15.28

Egy normális nő.

2012. ápr. 12. 22:46
 27/36 A kérdező kommentje:
Pontosabban: 15:21.
2012. ápr. 12. 22:48
 28/36 mus musculus ***** válasza:
53%

Igazából nem tudom, mi a büdös franc lenne a korrekt eljárás a #22 szintű válaszolók szerint az erőszakos pasik ellen. Kicseszett egy gusztustalan dolog visszaélni a fizikális erőfölénnyel és úgy gondolom, helyesen cselekszik az a nő, aki nem hunyászkodik meg ilyen nyomorékokkal szemben.

Egyébként igen, valóban a "nevelő szándék" és a feszültség levezetésének ötvözete vezéreli ilyenkor a tenyeret, ettől függetlenül persze én sem értek egyet a pofozkodós módszerrel, civilizálatlan beütési tett. Verni csak akkor kell, ha téged is vernek, ennyi.

Előre látom, hogy le leszek pontozva, de mindegy, már nem lep meg a GYK-mentalitás.

2012. ápr. 13. 22:02
 29/36 anonim ***** válasza:
49%

Igazából nem tudom, mi a büdös franc lenne a korrekt eljárás a #28 szintű válaszolók szerint az erőszakos csajok ellen. Kicseszett egy gusztustalan dolog visszaélni a női mivolttal és ugatni ha a férfi visszaüt. Úgy gondolom, helyesen cselekszik az a férfi, aki nem hunyászkodik meg ilyen nyomorékokkal szemben.

15:21

Jó nagy szád van itt, de megnéznélek én téged a valóságban, hogy mikor versz meg egy pasit. :)

2012. ápr. 15. 20:32
 30/36 mus musculus ***** válasza:
54%
Na jó, másold már be azt a mondatomat, amelyikben a jogos női ütlegelésről papolok, mert tudtommal nem létezik ilyen. Te most szimpla dühből kiforgattad a szavaimat és ellenem próbáltad fordítani őket, csak épp okod nem volt rá. Komolyan érdekelne, hol olvastál tőlem olyat, hogy a nők minden további nélkül verhetik a férfiakat. Nos?
2012. ápr. 15. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!