Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő pofon vág egy pasit, akkor azzal mi a célja?
Ahogy a szüleim mondták anno, amikor kicsi voltam és kaptam néha egy-két nevelőcélzatú kis pofont: Nem azért adtam, hogy fájjon! Hanem hogy gondolkozz el!
Ennyi a lényeg! :)
Hidd el egy nő is pofán tud vágni úgy egy pasit, hogy az fájni fog egyrészt...másrészt rohadtul megalázó!
Ütöttem már meg én is pasimat, mert agresszív volt és rángatott, meg megtépett! Kapott egy pofont, csak nézett, aztán gyorsan lapátra is tettem! Azért mert lány vagyok, nem fogom magam hagyni egy 100 kg-os emberrel szemben sem!
12:17
Ellenállhatsz, de akkor sincs esélyed.
Én tanultam mindenféle küzdősportot, és amúgy sem vagyok egy szerencsétlen kis 45 kilós csaj. Verekedtem én már - edzés jelleggel - 90 kg színizom sráccal, aki elismerte, hogy idézem "azé' bmeg tudsz ütni...".
De soha nem pofoztam fel egy pasit sem. Nem tudom mi értelme van ennek. Figyelemfelkeltés, meg feszültséglevezetés? Inkább elmegyek sportolni, vagy szex vagy bármi... Az esztelen erőszak pont, hogy az ilyen idegbeteg kisp.icsák erőssége, akik nem tudnak mást, csak a facebookon nyáladzani.
Ha akarnám, én is véresre tudnék verni egy krapekot. De nem fogom. Kulturáltabb vagyok annál, semmint hogy erőszakkal oldjam meg a problémáimat.
21L
ma 15.28
Egy normális nő.
Igazából nem tudom, mi a büdös franc lenne a korrekt eljárás a #22 szintű válaszolók szerint az erőszakos pasik ellen. Kicseszett egy gusztustalan dolog visszaélni a fizikális erőfölénnyel és úgy gondolom, helyesen cselekszik az a nő, aki nem hunyászkodik meg ilyen nyomorékokkal szemben.
Egyébként igen, valóban a "nevelő szándék" és a feszültség levezetésének ötvözete vezéreli ilyenkor a tenyeret, ettől függetlenül persze én sem értek egyet a pofozkodós módszerrel, civilizálatlan beütési tett. Verni csak akkor kell, ha téged is vernek, ennyi.
Előre látom, hogy le leszek pontozva, de mindegy, már nem lep meg a GYK-mentalitás.
Igazából nem tudom, mi a büdös franc lenne a korrekt eljárás a #28 szintű válaszolók szerint az erőszakos csajok ellen. Kicseszett egy gusztustalan dolog visszaélni a női mivolttal és ugatni ha a férfi visszaüt. Úgy gondolom, helyesen cselekszik az a férfi, aki nem hunyászkodik meg ilyen nyomorékokkal szemben.
15:21
Jó nagy szád van itt, de megnéznélek én téged a valóságban, hogy mikor versz meg egy pasit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!