Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő pofon vág egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő pofon vág egy pasit, akkor azzal mi a célja?

Figyelt kérdés
Fájdalmat nem igazán tud ezzel okozni, akkor meg mi értelme ütni?
2011. szept. 2. 17:40
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Feszültség levezetés.
2011. szept. 2. 17:41
 2/36 anonim ***** válasza:
71%

hohohó nem ugy van ám az. én testépitő vagyok és testépitő a barátnőm is. egyszer adott egy pofont vita után ...

háát az azért nem volt semmi

2011. szept. 2. 17:46
 3/36 anonim ***** válasza:
71%
Gondolom alázás és feszkó levezetés a cél. Hidd el, tudunk fájdalmat okozni a pofonnal..
2011. szept. 2. 17:59
 4/36 anonim ***** válasza:
71%

Hát, azért ha én vágnék pofon valakit,az fájna :D De nem ütnék meg soha senkit, nekem ennél ezerszer több eszem van.

Az oka hiszti, feszültség levezetése, elégedetlenség és nem mellesleg a butaság.

2011. szept. 2. 18:04
 5/36 anonim ***** válasza:
62%

Nem tud fájdalmat okozni? Pont, hogy a pofon az egyik legszarabb "verési" módszer, még a leggyengébb csaj is meg tudná oldani, hogy kellemetlen legyen (pláne, ha igazán ideges).:D

Amúgy pont az, amit előttem is írtak; a pillanat hevében le kell vezetni valahogy a feszkót, lehetőleg úgy, hogy az a másik fél számára kellőképpen megalázó legyen. Ennyi.

2011. szept. 2. 18:10
 6/36 anonim ***** válasza:
46%

Ne értsd félre, én nem vagyok az a pofozkodós típus.:D

18:10 voltam.

2011. szept. 2. 18:10
 7/36 A kérdező kommentje:
Nem szép dolog, de nekem mindig nevetnem kellett, ha ilyennel találkoztam.
2011. szept. 2. 18:12
 8/36 anonim ***** válasza:
63%

Hát mert gondolom a barátnőd 40 kg vaságyastól :D

Nekem is van egy ilyen barátnőm, ő simán térdre kényszerített egy 90 kg-os pasit :D A hajánál fogva húzta a földre :D Szóval vannak módszereik :D

2011. szept. 2. 18:14
 9/36 A kérdező kommentje:

18.10

Igen, legfeljebb kellemetlen, pár percig.

2011. szept. 2. 18:17
 10/36 anonim ***** válasza:
48%

A női pofon az gyenge, semmi. Meg sem lehet érezni, mert csak simogatás. Ez TÉNY!

Ennek ellenérte, ha egy idegen nő pofont adna nekem, akkor ő olyat kapna tőlem, hogy a nő fogai ki is repülnének.

18:14

Nagy baromságot írtál. Te ennyire tudatlan vagy?

Az a férfi hagyta magát, de ha meghúzta volna a nő haját, akkor az a kezében is maradt volna a nő meg kopasz lett volna.

De egy ütéssel is ki tudta volna teríteni a nőt.

2011. szept. 2. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!