Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem zavaró a pasinak, ha totál csupaszra vagyok gyantázva odalenn? Elrontotta a kozmetikus.
intim gyantát csináltattam és középen szoktam hagyatni egy csíkot felfelé a szeméremdombomon. erre másik csaj volt az meg úgy elrontottam, hogy végül le kellett szedni az egészet, most tök csupasz. én annyira nem érzem jónak, mintha 5 éves lennék kb olyan.
ez egy pasinak nem zavaró? holnap új pasival lesz sokadik randi nála, szóval tuti lesz szex...
hát nem akartam azt írni, hogy tök csupasz a puncim, mégiscsak közösségi oldal...
szerintem nagyon gázul néz ki
És ha most azt mondjuk, hogy gáz akkor mit tudsz csinálni? Semmit, max vársz néhány hetet, de ha d*gni akartok akkor úgyis fogtok, ha csupasz, ha nem. Nemde? :D
Lányként azt mondom, hogy ne aggódj ilyen dolgokon, ezen nem tudsz változtatni.
ma 22:20
Az, hogy te egy szinonimát sem tudsz a nemi szervedre elég szomorú. Hivatalos helyeken se azt mondják "ott lenn".
de, tudok, sőt, eüben tanulok, szóval még latinul is tudok jónéhányat.
rengetegen fogalmaznak így, főleg az oldalon. ennyi. de kötekedj nyugodtan, a legkevésbé sem bír érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!