Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gonosz vagyok. Szerintetek is? :S
Nemrég megismerkedtem egy 26 éves férfival, akinek van menyasszonya. Már az msn-es beszélgetésnél is elővettem a csábító énemet.. :P Amikor találkoztunk, akkor annyira le tudtam venni a lábáról, hogy le is feküdtünk.
Ilyenkor teljesen más ember vagyok, máshogy viselkedem, szerintem még a hangom is másabb. A nézésemmel pedig mindent el tudok érni...
Szerintetek nagyon gonoszság, hogy ezt a "képességemet" néha használom? Suli terén is szoktam, néha 1-2 évvégi jobb jegyért (természetesen nem fekszek le egy tanárral, semmilyen fizikai kontaktus nem történik, csak a nézésem, beszédem..), illetve ha valakit nagyon meg akarok szerezni.
Különben szép sem vagyok, sőt, elég csúnyácska. Szóval biztos nem a szépségemmel nyűgözöm le az embereket.
Szóval gonoszság vagy nem?
figyelj aki csak a kaland kedvért kikezd egy majdnem nős pasival , na meg bevallja hogy a külsejével manipulálja az embereket szerinted az mi? oké most még nem fekszel le mindenkivel de pár év és rájössz hogy egyszerűbb lefeküdni a fél tanári karral a fősulin a jobb jegyekért mint keményen tanulni, egyszerűbb lefeküdni mondjuk a főnökkel a jó pozíció miatt mint ténylegesen megdolgozni érte, egegyenes út a ribiség felé.
volt egy volt egyetemista ismerősöm aki ugyan ezt csinálta, nős ügyvéd szeretője volt, illetve jópár tanár megfordult az ágyában...
tudod szerintem elég szarul jártál hogy ki írtad ide ezt a kérdést mert úgy le fognak oltani..:D
amúgy meg menj vissza inkább herri pétert nézni.kis prosti.:) gondolom már lelkiismereted sincs..úgy hogy nincs mit mondanom.szánalmas vagy.puszika.
Menj el egy pszichiáterhez. Nem lehetsz százas, ha ezeket tényleg el is hiszed magadról, ó nagy varázsló! Ha ekkora "hatalmad" lenne, a barátaid se mernének ellenmondani neked, sem a fejedhez vágni, hogy visszaélsz az "adottságaiddal"...
Ahhoz meg nincs semmi alapod, hogy mások intelligenciájáról mondj véleményt, ha ekkora marhaságokat kérdezel. Vannak magas labdák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!