Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gonosz vagyok. Szerintetek is? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gonosz vagyok. Szerintetek is? :S

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy 26 éves férfival, akinek van menyasszonya. Már az msn-es beszélgetésnél is elővettem a csábító énemet.. :P Amikor találkoztunk, akkor annyira le tudtam venni a lábáról, hogy le is feküdtünk.

Ilyenkor teljesen más ember vagyok, máshogy viselkedem, szerintem még a hangom is másabb. A nézésemmel pedig mindent el tudok érni...

Szerintetek nagyon gonoszság, hogy ezt a "képességemet" néha használom? Suli terén is szoktam, néha 1-2 évvégi jobb jegyért (természetesen nem fekszek le egy tanárral, semmilyen fizikai kontaktus nem történik, csak a nézésem, beszédem..), illetve ha valakit nagyon meg akarok szerezni.

Különben szép sem vagyok, sőt, elég csúnyácska. Szóval biztos nem a szépségemmel nyűgözöm le az embereket.

Szóval gonoszság vagy nem?

2011. szept. 1. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
92%
hat eleg durva amit muvelsz..
2011. szept. 1. 21:52
 12/73 A kérdező kommentje:

De most nem ez a vőlegényes a fő kérdés.

Ez csak egy példa volt.

Az élet minden részén tudom et hasznosítani, manipulálni az embereket. Körülöttem minden úgy történik, ahogy én akarom

2011. szept. 1. 21:52
 13/73 anonim ***** válasza:
100%
Hú bakker én már most lehidalltam :D Mindenesetre azért nem kéne gyakra "manipulálni" az embereket mert akár rosszul is elsülhet. A menyasszonyos férfival pedig nem kellet volna lefeküdni. Ha olyan a helyzet, hogy jól ki tudod használni használd, de csak módjával!
2011. szept. 1. 21:53
 14/73 anonim ***** válasza:
53%
Nem attól lesz valaki ribi, mert sok pasival kefélt. Kurv@ vagy.
 15/73 anonim válasza:
75%
Ez gusztustalan és szánalmas!! nem volt lelkiismeret furdalásod, hogy valakinek az érzéseit tönkreteszed ezzel??!!
 16/73 anonim ***** válasza:
78%
Na, csak kerulnel szembe velem! Majd en megmutatnam h nem minden ugy van ahogy te akarod.
 17/73 A kérdező kommentje:
Amúgy "jó" dolgokra is fordítom :) Pl múlthéten a legjobb barátnőm szakítani akart a barátjával egy félreértés miatt. Én pedig elértem, hogy legalább hallgassa meg, hogy mit akar a srác mondani..
2011. szept. 1. 21:54
 18/73 anonim ***** válasza:
69%

ohhh...szóval még meg is kéne neked köszönniük?

de már maga a tudat hogy házasodni fog és mi van ha nem szakítanak?nyugodt lenne a lelkiismereted hogy a nézéseddel el tudtad csábítani!?ja és még büszke is vagy rá!

Jézusom hogy fel tudnak idegesíteni ezek a ribancok!-.-"

2011. szept. 1. 21:54
 19/73 A kérdező kommentje:

Ha szembe kerülnék veled, el is felejtenéd, hogy mit is akartál tenni fél perccel előbb :)

3x meg akartak már verni, de hidd el mindegyik visszavonulót fújt amikor meglátott :)

2011. szept. 1. 21:55
 20/73 anonim ***** válasza:
86%
látod kimondtad a varázsszót manipulálsz. tehát te nem azért érsz el dolgokat mert megdolgozol érte hanem a testedet használod. tudod mi lesz így belőled?? gondolom sejted, rájössz hogy könnyen pénzt is tudsz ezzel szerezni, nem adok 3 évet és valami kis kézről kézre járó kur*a leszel, persze az a fajta aki kikéri ezt magának
2011. szept. 1. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!