Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hoogyan közöljem vele?
Figyelt kérdés
13/L...
na szóval 14/F tetszik, hogyan közöljem vele? /nem érdekelnek az olyan f_szságaitok hogy még kicsi vagyok...mert TI sem voltatok külömbek!/
2011. szept. 1. 14:44
11/18 anonim 

válasza:

így:tetszel nekem....húú de nehéz
12/18 anonim 

válasza:

Sztem meg igenis érdekeljen az, hogy még ehhez nem vagy érett! Persze a te dolgod, de ha nem hallgatsz a jó szóra magadra vess! És ez nem f*szság!
13/18 anonim 

válasza:

Azért mert nem bírja kitalálni nem biztos hogy nem érett rá! Én sem tudtam hogyan közölni a hírt mégis azóta boldogan élünk :)
Amúgy menj oda hozzá :) köszönj :) kezdjetek el beszélgetni :) és amikor csend van egy kicsit (fontos hogy ne vágj a szavába :) ) akkor mondj valami olyasmit h "amúgy helyes fiú vagy" "amúgy tetszel nekem" és kicsit pislogj mosolyogj és pirulj el :)
14/18 anonim 

válasza:

Te drága először is vegyél elő egy helyesírási kéziszótárat, és azt lapozgasd.Másodszor pedig szokj le a csúnya beszédről mert azt egyik fiú sem szereti.Harmadszorra pedig nőjj már fel mert nem tizenhárom évesen kell pasizni. Hogy mi sem voltunk különbek? hát nem tom a többiek, h vannak ezzel de én pl egyáltalán nem pasiztam 13 évesen nem beszéltem csúnyán és tudtam helyesen írni és nem voltam éretlen csitri mint egyesek :D
15/18 A kérdező kommentje:
kedves nemtom ki! ez már a 21. század!
kedves másik! köszi te legalább érett és kedves vagy :)) !
2011. szept. 1. 16:10
16/18 anonim 

válasza:

épp ezért ne legyél éretlen csitri mert 21. század van :D eszed amennyi látszik
17/18 Skynet válasza:
Igen, drága! Ez a 21. század, s nem a 15., hogy 16 évesen már feleség legyen a lányból és gyerekeket szüljön! Ha nem tudsz beszélni (ha nem tudod, hogy közöld vele, mikor a magyar nyelvben több ezer szó áll a rendelkezésedre), s írni sem (Hoogyan, külömbek), akkor szerintem inkább a tanulással,s ne a fiúkkal foglalkozz! Ez eléggé értelmes válasz volt? :)
18/18 anonim 

válasza:

már ne is haragudj, de szerintem is foglalkoznod kéne a korotokkal... én 13 évesen ennél legalább ezerszer érettebb voltam. most 15 vagyok, de MÉG MINDIG nem foglalkozok ilyen szinten a pasikkal... most melyikünk a hülye? egyébként a stílusodból és a hozzászólásaidból látszik, mennyire éretlen vagy még. beszólhatsz, nem érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!