Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Frigid vagyok, rájöttem, ezt kigyógyulhatok belőle?
Gyermekkorom óta ami a testi szerelemmel kapcsolatos, ha látok egy párt csókolózni, akkor hányinger fog el, ha véletlenül filmben túl sok az erotika (pl. tapizzák egymást), akkor émelygek, szédülök és rosszul vagyok. A szeretkezés, szülés (egyszer láttam egy szülést, az utána lévő nap folyamatosan hánytam, mert annyira megrázott) szótól pedig teljesen kiakadok nemhogy a gyakorlati résztől , még sohasem maszturbáltam, mert taszít. Gondolom nem is kell mondanom, hogy még szűz vagyok, ha rajtam múlik az maradok életem végéig. Régebben tetszett egy fiú, de a korlátaim miatt nem lett belőle semmi, taszított a testi szerelem. Most párkapcsolatban élek, mivel a párom elég vallásos, ezért a testi szerelemmel várunk, hála Istennek. Nagyon figyelmes, kedves,naggyon szeretem és érzem, hogy Ő az igazi, de nem akarom Őt a frigidségem miatt elveszíteni. Mit tegyek?
köszi
19/L
Szerintem ki fogod nőni.
Én serdülőként hasonlóan viselkedtem (a hányást leszámítva). Nem gerjedtem a csajokra.
A szexről hallani sem akartam. Fúj gusztustalan, ne is beszéljetek róla, mondtam.
Végül győztek a hormonok. Édesanyám utólag bevallotta, hogy nagyon aggódott, mert azt hitte sosem lesznek unokái. Barátok minden mennyiségben voltak, de barátnők zéró.
Belevaló csajok/asszonyok sikeresen kezelték a gátlásaimat, ekkor már simán 18 körül lehettem.
Most a kisebbik fiam játssza ugyanezt. A csajok futnak utána, le akarják smárolni. Ő menekül előlük, és kiabálja nekem, hogy ments meg apa.
A történelem ismétli önmagát.
Édesanyáddal beszéltél erről?
Neki nem voltak hasonló érzései?
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!