Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas is gondolkozott mar el ezen? Normalis, h engem ez zavar?
Figyelt kérdés
Ma tudtam meg, h a volt baratnom, akivel egy evig voltam egyutt kb ket hete egy buliban lefekudt egy idegen pasival.
Tudom nincs kozom hozza, de zavar, h en 1 honapot vartam ra, mert ugye neki ez nem ugy megy....
Es raadasul nem ez az elso, h igy jarok.
Nem szuz lanyokrol van szo egyebkent es a legrosszabb, h most is alakul egy kapcsolat es felek, h megint at leszek nyomva a palankon:S
2011. aug. 30. 12:16
21/24 anonim válasza:
Figyelj lehetek k* ha ezt annak nevezed... akkor az vagyok vállalom hogy tettem már ilyet......de mindenhez 2 ember kell...
Ha nők azok mert szexre vágynak, a velük együtt lévő férfi mi?
22/24 anonim válasza:
+ én sosem játszottam meg magam és nem is fogom mindig mindenkivel tisztázok az elején mindent, agy belemegy vagy nem....a kommunikáció az elsődleges
23/24 anonim válasza:
Ítélkezek? Ez kb. olyan, hogy ülőgarnitúrára azt mondtam kanapé fotellel. Akkor most elítélkeztem az ülőgarnitúrával szemben? Nem én ítélkezem ez felett hanem megneveztem! Ha azt mondom egy nagy ribanc akkor keresd ki a szótárban a jelentését IQ fighter. A másik meg az kedves 18:18 engem hidegen hagy hánny pasival feküdtél le és hánnyal fogsz. A te magánügyeid nem tartoznak rám, de te meséltél itt nyílvánosan az egyik tettedről akkor ne lepődj meg, hogy valaki ír rá valamit:)
24/24 anonim válasza:
:) nyugi nem lepődtem meg....de bevallom lánytól vártam... :)
(ja utánanéztem : ribanc (melléknév)
Ribanc:
1. Eltépett rongydarab.
2. Átvitt értelemben: semmirekellő, bitang ember.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!