Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (kérdés rövid)
Van egy férfi akit a volt barátom lévén ismertem meg. 30 éves.Külföldön él, elég ritkán jön haza. Nagyon jól megvoltam vele, de amikor szakítottunk az exemmel, vhogy vele is megszűnt a kapcsolatom. Pár napja sétáltam egyedül, amikor összefutottam vele. Beszélgettünk pár szót, utána mondta h majd megihatnánk valamit később ha gondolom. Igent mondtam. Beültünk egy kávézóba, beszélgettünk. Aztán elcsattant egy csók. Utána elmondta h mennyire szépnek és kedvesnek talál, sajnálja h hónapokig nem is beszéltünk.. én teljesen zavarba voltam, mondtam neki h inkább most vigyen haza. Amikor hazaértünk, ő is kiszállt a kocsiból és szinte egymásnak estünk.. Bejött hozzánk és lefeküdtem vele.. Utána még este elment. Nem tudom mit csináljak, azóta beszélgettünk párszor telefonon, de nem találkoztunk..folyamatosan ő jár az agyamban, hiányzik. De 30 éves, és nem is Magyarországon lakik.. Újra akar találkozni.. szívem szerinte benne lennék, de az eszem mást mondd. Mit tennétek a helyembe? :S
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!