Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mikor világosítottak fel a szüleitek?
Ezeket ugyan úgy a fiúknak is kell tudni...
Főleg amit a végére írtál (óvszerszakadás).
Vagy nem tudod mire gondoltam az ismeretekkel kapcsolatban (az sem feltétlenül jó), vagy még ma is iszonyú egoista vagy. :(
Szóval szerintem a "tudás" nem csak a saját testedről szól, legyen az lány vagy fiú. Azaz hol a kuki, hogy kell huzogatni, hova kell dugni, nehogy a lány pisilőjébe, vagy fenekébe... Ez nem tudás!!!
Ne mond már, hogy 12-15 évesen a lány erogén zónáival, előjáték pozitívumával, a szexen kívüli kedveskedéssel teljes mértékben tisztában voltál.
Ha igen, akkor egy kivételes eset vagy, és nagyon értékes lehetsz a lányok számára. :)
És a mai tapasztalataim is csak azt mutatják, hogy a szimpla védekezéssel sincsenek tisztában a fiatalok. :(
Nem is tudom manapság hány éves korra teszik ezeket az iskolai felvilágosításokat, de valószínű, sajnos sokkal korábbra kell, mint az én fiatal koromban. :(
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!