Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket mikor világosítottak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mikor világosítottak fel a szüleitek?

Figyelt kérdés
Ha igen,akkor cikis helyzet volt?Léci írjatok!
2011. aug. 29. 08:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Nekem külön leülős, felvilágosítós beszélgetés nem volt.

Valahogy rámragadtak a dolgok.

De folyamatosan azt kellett hallgatnom, hogy a fiúk csak azt akarják, skalpokat gyűjtenek, stb. Meg ilyen érték a szüzesség, meg olyan.

Ennek az lett a vége, - bár lehet, hogy amúgy is volt bennem tartás, meg nem forogtam olyan fiús környezetben, - hogy 24 voltam, mikor elvesztettem a szüzességemet.

Nem tudom, hogy ez mennyire volt jó, vagy rossz és ha nem ezeket hallgatom, másképp lett-e volna. Nem hibáztatom őket semmiben.

Annyi, hogy egy idő után (20 fölött) azért már frusztrált, hogy szűz vagyok és már nem azon filóztam, hogy lehetne tökéletes az alkalom... :)

De végül olyan férjem lett, aki nagyon is értékelte és becsülte, hogy ő csak a második az életemben és nem ment át rajtam egy futball csapat. :)

2011. aug. 29. 08:56
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Én csak biológia órán tudtam meg, mi hogyan van. Az alapján ami a tankönyvben benne volt. Már k. 24 éve volt ez, és lányok, fiúk együtt voltunk. Egyébként én fiú vagyok. Ja, és nem röhögtük el, hanem teljesen természetesnek vettük.
2011. aug. 29. 09:05
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
*Kb. 24 éve. Ja, és még annyit, hogy 7.-esek voltunk. Második vagyok.
2011. aug. 29. 09:06
 4/21 anonim ***** válasza:
Hát nálam volt pár cikis helyzet, ebben a témában, de nem annak semmi köze nem volt a felvilágosításhoz. Néha eszembe jutnak, perverz hülyeségek vagy épp emlékek, és elkezdek magamba röhögni, aztán egyszer anya órákig szekált, hogy mondjam el mire gondoltam, hát mikor elmondtam már nem nevetett , tiszta hülyének nézett :P
2011. aug. 29. 09:07
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sosem volt ez tabutéma. Nem volt külön beszélgetés. Folyamatosan ragadtak rám a dolgok. A 4 éves lányom is tudja már a saját szintjén, hogy is lesz a kisbaba (beleértve a nemiszervek szerepét is, bár ezt inkább csak nagyjából érintettük, mert nagyon érdeklődött mikor a tesója született.) Nincs ebben semmi kínos szerintem.
2011. aug. 29. 09:09
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Velem sem ültek le soha beszélgetni, de nem is tartottak burokban, így nem zártak el a külvilágtól, szóval az évek folyamán szépen rájöttem mindenre magamtól.

Ami a legfontosabb volt, hogy úgy neveltek, hogy mennyire fontos a védekezés (de ezt sem így fogalmazták meg, csak utaltak rá, én meg vettem a lapot).

Amúgy nem ciki, ha egy szülő felvilágosítja a gyermekét. Épp az a baj, hogy sokan cikinek érzik, pedig nincs ebben semmi gáz.

2011. aug. 29. 09:15
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Már akkor el kell kezdeni a felvilágosítást, amikor megkérdezik a gyerekek, hogy mi a különbség fiúk és lányok között. Akkor lehet azt mondani, mint az Ovizsaru című filmben, hogy a fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk. Ettől kezdve, mindig az éppen aktuális kérdésére kell válaszolni az ő szavaival, de mindig ŐSZINTÉN!!!
2011. aug. 29. 09:15
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Anyukám még nem ült le velem megbeszélni (amúgy novemberben lesz a suliba felvilágosítás) De néha látom,hogy még mindig anyuci pici fiacskája vagyok. És sztem soha nem fog leülni velem beszélnni erről
2011. aug. 29. 09:30
 9/21 anonim válasza:
Engem sem világosítottak fel. Szép lassan rájöttem mindenre. És nem 10-11 éves koromban. Azért hamarabb. Talán még oviban.
2011. aug. 29. 09:32
 10/21 A kérdező kommentje:
ÉN IS KICSIT ELŐBB 11/F
2011. aug. 29. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!