Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mikor világosítottak fel a szüleitek?
Nekem külön leülős, felvilágosítós beszélgetés nem volt.
Valahogy rámragadtak a dolgok.
De folyamatosan azt kellett hallgatnom, hogy a fiúk csak azt akarják, skalpokat gyűjtenek, stb. Meg ilyen érték a szüzesség, meg olyan.
Ennek az lett a vége, - bár lehet, hogy amúgy is volt bennem tartás, meg nem forogtam olyan fiús környezetben, - hogy 24 voltam, mikor elvesztettem a szüzességemet.
Nem tudom, hogy ez mennyire volt jó, vagy rossz és ha nem ezeket hallgatom, másképp lett-e volna. Nem hibáztatom őket semmiben.
Annyi, hogy egy idő után (20 fölött) azért már frusztrált, hogy szűz vagyok és már nem azon filóztam, hogy lehetne tökéletes az alkalom... :)
De végül olyan férjem lett, aki nagyon is értékelte és becsülte, hogy ő csak a második az életemben és nem ment át rajtam egy futball csapat. :)
Velem sem ültek le soha beszélgetni, de nem is tartottak burokban, így nem zártak el a külvilágtól, szóval az évek folyamán szépen rájöttem mindenre magamtól.
Ami a legfontosabb volt, hogy úgy neveltek, hogy mennyire fontos a védekezés (de ezt sem így fogalmazták meg, csak utaltak rá, én meg vettem a lapot).
Amúgy nem ciki, ha egy szülő felvilágosítja a gyermekét. Épp az a baj, hogy sokan cikinek érzik, pedig nincs ebben semmi gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!