Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket világosítottak fel a szüleitek? Ha igen, hogyan
zajlott?
Figyelt kérdés
Ez a fenti kérdés roppantul érdekelne, ebben azt is gondolom, hogy mennyire beszélitek meg a szexuális kérdész szüleitekkel. Nálunk pl soha nem esik/esett szó róla, fel sem világosítottak soha és ez engem egy kicsit zavar/zavart.
Persze rájöttem a dolgokra innen-onnan, de szerintem a szülőnek ez egyfajta 'kötelessége lenne'.
Engem felvilágosítottak,bár akkor már tudtam.Nálunk ez ugy zajlott hogy egy sima beszélgetés kapcsán valahogy áttértünk erre és akkor felvilágositottak.Meg vettek olyan könyvet is ami kimondottan tiniknek szól a szex,szerelem témakörben.
2009. márc. 12. 12:05
2/15 anonim válasza:
ez most 1olyan fajta kérdés h te vagy az apa és felkéne világosits a gyerekedet?mert akkor az is lényeges h akkor fiú gyerekről beszélük-e
2009. márc. 12. 12:26
3/15 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az apa, hanem a gyerek. És akkor arról írjatok már, hogy kit világosítottak fel és kit nem?
Kb az arányra vagyok kíváncsi. (Meg persze a dolog menetére).
2009. márc. 12. 12:43
4/15 anonim válasza:
én már nagyon korán tudtam mi hogy működik(nem tapasztalatból,csak hallomásból a suliból),és amikor Anyuék rátértek a témára akkor zavarba jöttem.szoval kimaradt a felvilágosítás.
2009. márc. 12. 12:53
5/15 anonim válasza:
Engem már kiskoromban is foglalkoztatott hogy vajon honnan jön a baba, de nem mondtak semmit erről. Aztán 8 évesen az iskolában valaki használta a "b...ás" szót, én nem tudtam mi az és megkérdeztem, és akkor elmondták a gyerekek. Valamivel később hugomnak mondtam ezt, ő se tudta mi az és ő meg szüleinktől kérdezte meg. Akkor anyám odaadta azt a régi könyvet (asszem Gólya hozza volt a cime) amiből őt is felvilágositották. Kár hogy akkor már tudtam kb mindent... igaz, gondolom 8 évesen nem tartották még fontosnak hogy beszéljenek velem erről, de én azt tartom a legjobbnak ha nem kerüljük soha a témát a gyerekkel, mert ez egy természetes dolog... :S
2009. márc. 12. 12:58
6/15 anonim válasza:
engem nem világositottak fel...csak most kezdik...legalábbis próbálkoznak...de már nem is lenne mit felvilágositani hiszen mindent tudok róla:p...
szerintem jó lenne ha felvilágositanának mindenkit minnél korábban hiszen általában a 11éves gyerekek már mindent tudnak...legalábbis a lányok kisebb zöme tudja és ők próbálják felvilágositani a többieket...h a fiukkal mi a helyzet...változó
2009. márc. 12. 13:05
7/15 anonim válasza:
Nekem annyit mondott anyám a 18. szülinapomon, ha lefekszel valakivel kinyírlak. Nálunk ennyi volt a szexuális felvilágosítás. Azóta 22 vagyok és két gyermekem van, de megfogadtam, hogy mindenképpen elbeszélgetek velük, ha eljött az ideje. 22/n
2009. márc. 12. 13:08
8/15 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik, vicces :)
2009. márc. 12. 13:09
9/15 anonim válasza:
Engem soha senki nem világosított fel, se az iskola, se a szülők. Megtanultam valahogy. Mai napig nem kerül szóba a téma.
23/L
2009. márc. 12. 13:29
10/15 anonim válasza:
Engem szülők nem világosítottak fel, suliból, meg innen-onnan hallottam a dolgokat. Nekem még menstruációról sem beszélt anyu, mikor először megjött, adott pénzt, hogy vegyek betétet/tampont.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!