Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki magányos? Írhattok kis történetet hozzá hogy ki éppen miért érzi magányosnak magát mire vágyik?
Kort és nemet is írhattok
És kérlek azok ne válaszoljanak akik hülyeségeket írnának nincs sok humorom úgyhogy légyszives válaszoljanak azok az emberek máshova akik veccesek akarnak lenni.
20L
Elég nehéz megvalósítani és itthon max ilyen kis színi esteket szeretnék nem nagy színházban csak kicsiben. Vagy filmekben de azt semmiképpen sem magyar filmekben:$
Elértem arra a szintre amikor elfogadom a dolgokat é belenyugszok és inkább másik célra koncentrálok (ami az én esetbemben hasonlóan nagy cél csak ez valóban elérhető.) (egy férfi aki szeret)
ja csak akkor ha lemondasz az álmodról- bár lehet tényleg egy kicsit idős vagy hozzá hogy most kezdj hozzá- akkor belekezdesz vmi monoton szarba és lesz egy unalmas életed..:\az álmokat nem érdemes feladni szerintem
és találtál már vki hozzádvaló srácot?
amúgy elég hasonló a szitu velem is, csak 18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!