Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki magányos? Írhattok kis történetet hozzá hogy ki
éppen miért érzi magányosnak magát mire vágyik?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írhattok
És kérlek azok ne válaszoljanak akik hülyeségeket írnának nincs sok humorom úgyhogy légyszives válaszoljanak azok az emberek máshova akik veccesek akarnak lenni.
Néha nagyon jó ha az ember kiöntheti valakinek a szívét és a másikat az tényleg érdekli.:)
2011. aug. 28. 13:33
12/33 anonim válasza:
Én is magányosnak érzem magam 15/f még egy legalább kicsit komoly barátnőm sem volt akivel normálisan lehetett volna beszélni vagy csinálni valamit meg hát nem is a legvékonyabb srác vagyok
2011. aug. 28. 13:38
13/33 anonim válasza:
Nem kell ahhoz pénz h jól érzed magad és társaságba legyél,csak nem szabad ülni és várni.
2011. aug. 28. 13:39
14/33 A kérdező kommentje:
13:38
Ne aggódjál még rengeteg lehetőséged van csak ne hagyd el magad úgy mint én tettem. És ha vége a sulinak akkor is menj valahova. Akárhova csak emberek között legyél. És próbáld meg élvezni a sulit amíg még iskolába jársz. Én sem szerettem de mostmár rájöttem hogy végülis annak ellenére hogy a hátam közepére sem kívántam volt benn jó is. Főleg az utolsó két évben:)
Sátán fia:
Tudom hogy többet kéne eljárnom csak elhagytam magam de most kezdődik az iskola és megpróbálok végre nem bezárkózott és egymagamban itthonülő lenni. Köszönöm hogy válaszolgatsz:)
2011. aug. 28. 13:46
15/33 anonim válasza:
Szívesen,és sok sikert:D
2011. aug. 28. 13:47
16/33 A kérdező kommentje:
Néha jó tapasztalni hogy kedves emberek is vannak még:)Köszönöm!
2011. aug. 28. 13:49
17/33 anonim válasza:
Az ember alapvetően egy magányos teremtmény. Meg kell tanulnunk egyedül, magányosan boldognak lenni, és szeretni. Önmagunkat. Ha ez megy, akkor minden körülmények között tudunk boldogak lenni. De tény és való, hogy egyben társas lények vagyunk, szükség van a társaságra. Ez lehet kicsit ellentmondás, hogy magányosan szeretni meg boldognak lenni, de társas lények vagyunk. Hogy is van ez? :D Nem tudom, ilyen az élet, ilyenek vagyunk mi. Viszont ha Te boldog vagy egyedül, színesen látod a világot, vannak céljaid, akkor a körülötted lévő világ is ilyen lesz. Hisz mi teremtjük a saját világunkat, és ami fontosabb, mi alkossuk a világunkat, és ne a körülöttünk lévő világ alkosson minket. :) Úgy hogy tessék túllépni a félelmeket, blokkokon, gátlásokon, és élni. Mert igazából ez nem más, mint félelem. De a félelem nem létezik, csak mi tesszük létezővé. Menj oda ahhoz aki szimpatikus neked, mit veszíthetsz? Nincs veszteni valód, semmi. Maximum nem jön össze, és? Fogd fel úgy, hogy azzal az emberrel nincsen dolgot. :) Vagy ha keress olyan embereket, akik azt szeretik csinálni, amit te, és máris van egy közös téma.
2011. aug. 28. 13:55
18/33 anonim válasza:
Én azért vagyok egyedül, mert dagi vagyok. De megelégeltem, és elsejétől nekiálltam diétázni és sportolni. Egyenlőre 15 kiló ment le, de még így is 115 kg vagyok. De semmi baj, folytatom tovább, a célom az, h lemenjek 75kilóra. ha fél év alatt, akkor fél év alatt, ha egy esztendő kell hozzá, akkor annyi, de nem fogom feladni. És tudom, h minden egyes nap, amit a diéta és a sport jegyében telik, egy újabb diadal, egy újabb lépés előre a cél felé. Ha pedig mér lefogyok, biztosan nagyobb esélyem lesz társat találni.
2011. aug. 28. 14:14
19/33 anonim válasza:
Lemarad:
Fiú vagyok, 22 éves.
2011. aug. 28. 14:15
20/33 A kérdező kommentje:
13,55
Igen tudom hogy egyedül is boldognak kéne tudni lenni csak nem egyszerű. És vannak céljaim a legfőbb cél hogy legyen egy családom és egy háztartásom férj gyerek meg egy szép ház.
És odamenni valakihez egyszer tettem és annak sem lett a legjobb vége inkább égő nekem de majd megpróbálok kicsit bátrabb lenni elvégre veszíteni tényleg nem veszíthetek semmit. Max még egy kis önbecsülést de azt meg vissza lehet szerezni.:)
4:14-es
jó elhatározás a sport nagyon és tisztelem benned hogy ignis küzdesz és ne add fel csak csináld ha úgy érzed majd jól magadat. Kívánom hogy sikerüljön és hogy majd neked is legyen társad. Köszönöm a válaszokat és hogy senki nem próbált viccelődni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!