Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teherbe eshettem ettől?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

B3rNIk3 kérdése:

Teherbe eshettem ettől? (többi lent)

Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni,hogy teherbe eshetek ha a párom ejakulált de egyből nem cserélt óvszert csak olyan 4-5 percel később?Ő azt mondta hogy megnézte és nem lett semmi,de nem hiszem hogy meg lehetne állapítani,hogy esetleg "kiszivárgott" belőle vagy nem.Ez most lehet,hogy kicsit érhetetlenre sikeredett.De nagyon jól jönne a véleményetek.
2011. aug. 26. 14:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Funtaxxx...tanulj meg írni.és én semmit.vagy mi a kérdés?:O

Bocs a dixlexia.agvy im afzsmo.

2011. aug. 26. 14:23
 12/18 anonim ***** válasza:

miért kell minden kérdést összetrollkodni?

Nem kezdödött még el a suli????

2011. aug. 26. 14:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Még nem, de ne itt tedd fel a kérdést, hanem a kérdés kiírásoknál.
2011. aug. 26. 14:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy eshettél teherbe. Az egész terhesség dolog csak rémisztetésre jó, igazából nincs is olyan, hogy terhesség, a gyereket a gólya hozza. Nem lehetsz terhes semmitől.
2011. aug. 26. 14:34
 15/18 anonim ***** válasza:
ez ténleg érthetetlenre sikerült
2011. aug. 26. 14:36
 16/18 walk w1th mee ***** válasza:

megint itt trollkodtok?

és berni ringyó már tett fel1 hasonlo kérdést,14éves kis csitri a csaj:D Vehetitek az első pelenkát:D

2011. aug. 26. 17:57
 17/18 A kérdező kommentje:
Az igaz hogy tettem már fel hasonló kérdést de nem mind rólam szól.Tudod néha a barátnőimnek a problémáira is próbálok megoldást keresni.Amúgy meg örülnék végre egy normális válasznak mert ez az oldal arra való.Legalábbis én úgy tudtam...
2011. aug. 27. 09:47
 18/18 A kérdező kommentje:
Ja és szerintem az nem ringyóság ha 2 éve járok a barátommal és lefeküdtem vele.Az is igaz hogy nem vagyok 18,de szerintem nem olyan nagy tragédia ha idén töltöm a 17-et.
2011. aug. 27. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!