Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves férfiak! Titeket mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak! Titeket mi a jó élet vesz rá arra hogy az utcán utána kiabáljatok egy nőnek vagy megdudáljátok autóval?

Figyelt kérdés
Engem annyira idegesít ez a dolog . Hogy nem lehet úgy végig menni az utcán hogy egy perverz állat meg ne dudálna :S ! Vagy hogy utcán utána kiabáljatok pl : hé cica de jól nézel ki , hé baba de jó csöcseid vannak , de meg dugnálak , ami a legdurvább volt : hogyha az anyád is ilyen jól néz ki mint te akkor veled együtt őt is megkúrnám :O . Ez annyira zavaró ! Jó persze azt fejezik ki hogy bejövök nekik de ez akkor is nagyon rossz dolog/érzés . Leginkább a mocskos cigányok csinálják de nem egyszer volt már példa rá hogy magyar mondta úgy hogy nem is ismertem :O . Most komolyan fiúk titeket mi visz rá erre hogy ezt csináljátok ???? Mert szerintem nagyon ritka ha egy nő megdudálna egy pasit vagy utána ordítana !
2011. aug. 26. 13:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
hát tudod, a genetika !
2011. aug. 26. 14:50
 22/28 anonim ***** válasza:
MITMONDTÁÁÁÁÁ ?
2011. aug. 26. 14:51
 23/28 anonim ***** válasza:
25%
Jó az is egy kezdeményezés.Mindig azért sirtok hogy a mai pasik olyan gyávák pedig tessék itt vannak a tökös pasik.
2011. aug. 26. 17:57
 24/28 anonim ***** válasza:
Kár hogy ezek nem pasik, hanem bácsik, férfik... Általában... :D
2011. aug. 26. 18:11
 25/28 anonim ***** válasza:

17:57-es!

Ez már a ló túlsó oldala!

2011. aug. 26. 19:06
 26/28 anonim ***** válasza:

Én is feltettem nemrég egy ilyen kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..

Azt hiszem így nem kell hozzáfűzni az álláspontomat:)

2011. aug. 27. 01:01
 27/28 anonim ***** válasza:
az tényleg idegesítő, ha idősebb bácsik szólnak be meg ilyenek, de ha rád dudálnak abból legalább viccet lehet csinálni és jót röhögni rajta. :D
2011. aug. 27. 13:51
 28/28 De La Cruse ***** válasza:

Látod ez a baj.

Lenézed a pasikat mert férfiak.

Minden férfi így van összerakva és ebben megalázod őket. tehát lesüllyeszted magad egy qrwa színvonalra akiben már nincsenek olyan értékek ami egy férfit érdekelne. Helyette ott van egy felsőbbrendűség érzés ami értéktelenné tesz de néha megdughatóvá.

Szóval előbb nézz magadba és tedd rendbe magad.

Ne nézz le senkit semmiért.

Másrészt ha tudomásul veszed, hogy egy férfi a génjei miatt vonzódik a nőkhöz és a sok H.P. (Nem okos nőszemélyek rövidítése) miatt megalázva kell élnie, mert férfi, és már csak erre tud menni, hogy utána fütyüljön egy másik nőnek aki talán nem nézi le őket akkor el tudod kezdeni jobb irányba terelni a saját életedet.

Másrészt amennyit lenézel a férfiakban mert férfiak, annyi hülyeséget a nőkben is fel lehet fedezni, (például a szőkenős viccek ezt figurázzák ki) de ne tedd mert csak önsors rontó használhatatlan savanyú uborka leszel aki nem tud boldoggá tenni senkit mert te magad sem tudsz boldog lenni.

2018. márc. 1. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!