Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves férfiak! Titeket mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak! Titeket mi a jó élet vesz rá arra hogy az utcán utána kiabáljatok egy nőnek vagy megdudáljátok autóval?

Figyelt kérdés
Engem annyira idegesít ez a dolog . Hogy nem lehet úgy végig menni az utcán hogy egy perverz állat meg ne dudálna :S ! Vagy hogy utcán utána kiabáljatok pl : hé cica de jól nézel ki , hé baba de jó csöcseid vannak , de meg dugnálak , ami a legdurvább volt : hogyha az anyád is ilyen jól néz ki mint te akkor veled együtt őt is megkúrnám :O . Ez annyira zavaró ! Jó persze azt fejezik ki hogy bejövök nekik de ez akkor is nagyon rossz dolog/érzés . Leginkább a mocskos cigányok csinálják de nem egyszer volt már példa rá hogy magyar mondta úgy hogy nem is ismertem :O . Most komolyan fiúk titeket mi visz rá erre hogy ezt csináljátok ???? Mert szerintem nagyon ritka ha egy nő megdudálna egy pasit vagy utána ordítana !
2011. aug. 26. 13:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a közösségi megnövekedett tesztoszteronszint idézi elő,egyedüli delikvensnél gondolom ilyet még nem éltél át.
2011. aug. 26. 13:41
 12/28 szkii ***** válasza:
100%

Te aranyosan fogalmaztad meg ezt a kérdést. :)

Egyébként meg ne foglalkozz vele, bár ennyi idősen engem is zavart a dolog, most már észre sem veszem, ha bámulnak, ha beszólnak akkor pedig csak mosolygok, néha, ha jobb kedvemben találnak megköszönöm vagy rájuk kacsintok.

Másrészről azért próbáld meg ezt valahogy pozitív oldalról is megközelíteni, hiszen neked ez egy bók, hogy nem tudsz úgy végigmenni az utcán, hogy ne adná valaki a tudtodra azt, hogy nagyon bejössz neki.

És igen, lehetne kulturáltabban is, de van egy-két "agyoniskolázott" akikkel nem kell foglalkozni. ;)

2011. aug. 26. 13:49
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

egy ilyen csaj igazán írhatnak privátba :d

17/f

2011. aug. 26. 13:52
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Már miért kéne privátba írnunk? :D

17/L

2011. aug. 26. 13:54
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

ismerkedés céljából :d

17/f

2011. aug. 26. 13:59
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
És miért pont ennél a kérdésnél ismerkedsz? Nem látom az összefüggést... :D
2011. aug. 26. 14:01
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

elmészte a...xD

írok privátba aztán válaszolsz ha akarsz:D

17/f

2011. aug. 26. 14:03
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Te csak ne küldj el sehová! :D De oké... :D
2011. aug. 26. 14:03
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Erre még én sem jöttem rá, pedig nem vagyok már tizenéves. Nem nagyon értek az udvarláshoz, elég béna vagyok ezen a téren, de már kisiskolás koromban teljesen biztos voltam benne, hogy ilyen tahó és bunkó módon egy lány szívét se lehet meghódítani.

29/F

2011. aug. 26. 14:15
 20/28 anonim ***** válasza:
69%

Mert sok a hímsoviniszta tahó errefelé. (Ezt férfiként mondom).

13:32, mi az, hogy ne öltözzön úgy, mint egy ribanc? Ha úgy öltözne, akkor neked jogodban állna bármit is mondani neki? Emiatt találták fel az ún. slutwalkot. [link]

19/f

2011. aug. 26. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!