Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szeretik a fiuk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ANita.p kérdése:

Szerintetek szeretik a fiuk a rámenös csajokat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 18:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Aha, nem rossz ha kicsit rámenősa leányzó.
2011. aug. 25. 18:49
 12/17 anonim ***** válasza:

hát a fajin az hogy jó kiállású, határozott(gyorsan dönt), céltudatos, sztem. (nem csak a csajoknál lehet valaki határozott)

ahogy haverom mondja: amilyen fajin gyerek vagy te, nehogy valami ribancot szedjél össze mert megbánod :D

2011. aug. 25. 18:55
 13/17 anonim válasza:
Az én tapasztalataim szerint NEM!
2011. aug. 25. 19:12
 14/17 anonim válasza:
Ja.Bár én verekedős fiu vagyok de szerintem a visszahuzódó lányokat nem szeretem hanem a határozott rámenősöket :)
2011. aug. 25. 21:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy rendes, mégha nem is komoly kapcsolatban nagyon jó tud lenni egy határozott személyiség, egy rámenős csaj. Az én barátnőm nagyon csendes, félénk, visszahúzódó. És így úgy érzem magam, mintha önmagammal járnék, sosem mondja el, ő hova akar menni, mit szeretne csinálni, amikor meg azt mondom hogy döntsön ő (bármiben), akkor az van, hogy "neki mindegy/ dönts te! / amit te szeretnél / stb..."
2011. aug. 25. 21:53
 16/17 anonim ***** válasza:

21:53-as...!

De a már kapcsolatban levők közti rámenősség az más...

Vagy Kérdező! Te hogy értetted a kérdést?

HOgy a már összejött pár nő tagja legyen AKKOR rámenős, ha már együtt vannak? Tehát kezdeményezzen akármilyen "játékot" vagy programot akkor, amikor neki kedve van és ne várjon mindig a srácra, (mint az előző hozzászóló példája)?

Vagy hogy ha tetszik a csajnak egy srác, de még tán nem is ismeri, akkor legyen rámenős és kezdeményezzen?

A kettő dolog nem ugyanaz... Szerintem normál ismerkedés esetén NEM jó ha a csaj rámenős és kezdeményez. (Kivéve, ha nagyon félénk a srác, a lány pedig biztos forrásból tudja, hogy bejön amúgy a srácnak, csak nem mer lépni...)

Próbálkozzon csak a srác, a lány inkább jobb ha szerény... Viszont ha már összejöttek, időnként lepje meg a srácot egy kis rámenősséggel...

Bár van olyan srác, akit ez abszolút taszít, más meg pont ettől jön lázba, hát nem lehet tudni... :)

2011. aug. 26. 12:18
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :))
2011. aug. 26. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!