Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a pasik jobban szeretik a "prostisabb" (a megfelelő szót nem írhattam) kinézetű csajokat?
Figyelt kérdés
Gondolom azért, mert szexuálisan izgatóbbak. Na de vannak lányok, akik nem szeretnek/szeretnének úgy kinézni, öltözködni (szoli, erősebb smink, magassarkú, mini, szűk cuccok stb...).2010. jan. 6. 19:18
1/8 anonim válasza:
A pasik azért szeretik jobban, mert könnyebben megkaphatják, és nem kell lekötni magukat mellettük, mert nem olyan a lány se, hogy egy pasit akar örökké akár. Én nem foglalkozok vele, hiába azt szeretik a pasik, de azoktól a lányoktól családot soha nem fognak kapni, tisztelet a kivételnek
2/8 anonim válasza:
Azért ne essünk túlzásba. Szeretem, ha egy csaj jól néz ki és ezt fel is vállalja. De azt nem, hogy "prostis". Egy testresimuló farmerrel és felsővel mi a baj? Szerintem semmi. Minit meg nem kell minden nap hordani, elég csak "ünnepnapokon" :)
Szoli sz*r, magassarkú szerintem nőies, túlzott sminket meg megint nem szeretem.
3/8 anonim válasza:
Qrvából lesz a legjobb feleség, szokták mondani... :D
4/8 anonim válasza:
Mert nem könyvet akarnak tőlük kérni, mint a könyvtráros néniktől
5/8 anonim válasza:
Persze a diszkókandúrok biztos az ilyet szeretik, de oda én nem járok. A környezetemben meg inkább az átlagos, normális csajok tetszenek mindenkinek nem a műribik.
6/8 anonim válasza:
Ez már nekem is feltűnt. Sok helyen olvasom, hogy a pasik nem szeretik a könnyen kapható csajokat, mégis rámásznak az efféle ribikre.
Sose értettem a pasik logikáját.
L/15
7/8 anonim válasza:
A prostis kinézettel az igényesebb kinézetre szerettél volna célozni?
8/8 anonim válasza:
Prostis kinézet = a test 80%-a fedetlen, agyonsminkelt, kikent-kifent, seggriszálós stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!