Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha kb.30 lányból csak 1 tetszik?
Figyelt kérdés
Tényleg csak a "legszebbek". :|2011. aug. 25. 17:35
2/8 anonim válasza:
nem gáz az de nem sűrűn lesz barátnőd...
3/8 Libamáj válasza:
Nem egózásból írom, ezt a párom mondta nekem. Ő anno az egész iskolában nem talált magának párt közel 400 diáklányból, csak egy tetszett neki.
4/8 anonim válasza:
Ha te is az vagy,akkor csak reális elvárás.Ha nem,akkor meg hamis ábrándok kergetése:)
5/8 anonim válasza:
Hát lehet hogy haverod vagy bele volt esve abba a csajba vagy ennyire válogatós. Cikinek nem ciki de ahogy öregszik az ember annál inkább megfelel a kevésbé szép barátnő is.
6/8 anonim válasza:
17:38 És pont Te voltál az az egy? Olyan régóta együtt is vagytok?
7/8 A kérdező kommentje:
Gimiben nekem is csak egy lány tetszett. Az igazság az, hogy nem vagyok egy Brad Pitt, szóval marad az álmodozás. Próbáltam olyan lányokkal járni, akik nem voltak annyira szépek, de legalább normálisak voltak, de nem voltam igazán boldog.
22 éves vagyok, várom az öregkort. :D
2011. aug. 25. 17:44
8/8 Libamáj válasza:
Én voltam. A tablóbálon már együtt is táncoltunk, azóta is együtt vagyunk, boldog jegyes párként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!