Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz egy lányból nő? (férfiak szerint! Kort is irjatok)
ha szétteszi a lábát és meg lehet dugni
85/F
Amikor már természetéből adódóan a megnevezéshez méltóan viselkedik.
21F
1.Eléri a felnőttkort.
2.Ehhez agyilag is felnő.
Sajnos manapság az esetek 90%-ában csak az 1. pont teljesül.
18/F
Akkor lesz egy lányból nő amikor felnő. A felnövés érettséget jelent. Az érettség pedig felelősségteljes viselkedést, önállóságot és döntéshozási képességet jelent.
18/F
Látom nem kaptál még normális választ :)
Sok olyan LÁNNYAL találkoztam már, aki 20 is elmúlt, és még nem vált nőve, de láttam már olyan 15 éves NŐT, akin magam is meglepődtem. Mi volt a különbség? A stílus, a viselkedés, ahogy rámnézett, a kisugárzása... amikor megérzed magadon, hogy te igenis nő vagy, hogy megszerezheted magadnak, amit akarsz, hogy meg tudsz magad mellett tartani egy férfit (nem kisfiút!). Amikor egész nap vihogsz és az a legfontosabb, hogy épp mikor szaladsz a plázába, akkor még kislány vagy (szerintem). Amikor viszont a férfiak tekintete elhomályosul, ha a szobába lépsz - na akkor vagy nő ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!