Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármilyen kisebbség tagjai! Tagadtátok már le, vagy hallgattátok már el származásotok szándékosan az elől aki tetszett nektek?
Ne gyűlölködjünk !!!!
Amúgy gyönyörű szép cigány lányok is vannak bőven. És amúgy a cigány lányok közt kevesebb túlsúlyos van. Nézz csak körbe! Az tény hogy pont mint a paraszt asszonyságok is ők városon is 35-40 évesen kikerekednek általában.
És igénytelen "fehér"/"magyar" ember is van nagyjából annyi min ahány cigány él ebben az országban.
"Bármilyen kisebbség tagjai! Tagadtátok már le, vagy hallgattátok már el származásotok szándékosan az elől aki tetszett nektek?"
Várok még választ.
Kedves Napietus neked vagy rokonaidnak nem szokták mondani hogy nagy orrú? Mert én Olaszországba, de még Németországban is fitos orrú lennék, de itt a kétharmad részt ázsiai magyarok és szlávok közt neki az tűnik fel hogy a szemükben nagy az orrom.
Amúgy ha valaki Kisalföldi vagy sváb vagy német aszerint jó képű vagyok, a többség szerint rusztikus arcú. :S
Én például 3/4 részt felvidéki német ( nem sváb ;) ) vagyok. Negyedrészt meg ruszin. De magyar családok mind.
Tény hogy ahogy az erdélyi németeket származástól függetlenül sokszor szásznak, a ország nagy részén meg ahogy mondod svábnak mondják a németeket. De a felvidéken megkülönböztetnek úgy nevezett németeket. Mert ők nem is kerültek be sváb kultúrkörbe. Jobban hasonlítanak a szokásaik mentalitásuk ételiek a csehekre (aki amúgy meg erősen elnémetesedettek). És amúgy is Pozsony német város volt és közel volt a határ is.
Amúgy nekem csak a "rendszerváltás" előtt volt gondom a származásommal annak ellenére hogy a félcsaládom kommunista (de nem tolták az előző álkommunista rendszer szekerét). Csak a "nagy orosz forradalomban" harcoltak meg ilyenek. De mégis magyarázkodnom kellet a származásom miatt. Például így. Ahogy már nem kell.
Tehát megértem azokat, akinek problémát jelent a származása. Ezért vagyok kíváncsi rájuk.
aki cigány és van esély arra hogy elhiggyék az letagadja,hisz cigánynak lenni nem menő.mások viszont szeretnek kérkedni azzal hogy "mások".
jól mondja a kérdező:a sváb származás is lehet ciki
tetsziktudni a svábok nem úgy jöttek ide mint Dél-Amerikába a spanyol konkvisztádorok.A svábokat mondjuk ki idepaterolták hogy "Hans meg Johann csomagoljatok mert ezentúl ebben meg abban a Kárpát-medencei uradalomban fogtok jobbágykodni és punktum ,vita nincs, pofa be!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!