Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csók lenne mindkettőnknek, hogyan kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy lány, elmondta nekem hogy neki tetszem és szerelmes belém meg hogy többször elképzelte velem az első csókját. Én viszont csak most szeretek bele :$ Én meg szeretném csókolni FB-n (tudjátok mire gondolok remélem)tök jól elbeszélgetünk komolyabb témákról meg minden de ha találkozunk valahogy nem merjük felhozni a témákat... :/ remélem van tipp hogy mit kezdjek a helyzettel...2011. aug. 24. 16:40
11/15 A kérdező kommentje:
az oké én 13 on semmi... de sztem már 16on egy cseppet gáz... :/
2011. aug. 24. 17:42
12/15 anonim válasza:
persze hogy az ki szerint nem?
14/15 A kérdező kommentje:
na az okosság mintapéldája :D
2011. aug. 24. 17:56
15/15 anonim válasza:
Ezt szó szerint értsem vagy irónia akart lenni?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!