Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen kezdted el a nemi életedet? Magyarul, te mikor veszítteted el? Ha változtathatnátok rajta, fiatalabban vagy idősebben kezdtétek volna?
Figyelt kérdés
Írjátok már mellé, hogy fiu vagy lány. Köszönöm!2011. aug. 24. 10:46
11/18 anonim válasza:
21 éves koromban, ha lehetett volna még vártam volna és az igazival veszítem el =(
12/18 BlackSword válasza:
14 voltam, és nem bántam meg...
13/18 A kérdező kommentje:
Tényleg érdekes válaszok, de hogy melyik valódi...
Persze feltételezzük, hogy mind megtiszteljük egymást az őszinteséggel.
2011. aug. 24. 13:55
14/18 anonim válasza:
15, akármennyire is jóvolt és jó még most is, én még vártam volna vele, de egyszerűen már nembírtunk magunkkal, és csak azért egy ILYEN pillanatot nem hagyok ki, mert még eredetileg 1 évet vártam volna vele :3
15/Lány
15/18 anonim válasza:
Megbasztam apádat 14 évesen, és nem bántam meg!
16/18 anonim válasza:
16 voltam mikor elvesztettem de megbántam és csak mostanság kellett volna elkezdenem
18/F
17/18 anonim válasza:
Minek az elvesztéséről van szó? Mert azt nem említette a kérdező. Nemi élet közben mit lehet elveszíteni? A mobiltelefont? Az önbecsülést? Netán a kutyádat?
18/18 anonim válasza:
És miért lenne mindenki itt őszinte? Hol mondták, hogy annak kell lenni? Alapjában véve minden ember általában hazudik. Csak kivételes alkalmakkor mond igazat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!