Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy naponta kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy naponta kb 3-an megkeresnek, hogy mennyire tetszek nekik, és mindig hívnak mindenhová a fiúk, hogy menjek velük és vannak akik már 3 hónapja folyamatosan hívnak mindenfelé?

Figyelt kérdés

Nem baj, mert szeretek megismerni új embereket meg minden, de más lány ismerőseimet nem "zsongják" ennyire körbe a fiúk.

Mielőtt valaki azt mondaná, hogy kelletem magam, nem egyáltalán nem! Egyszerűen csak jól érzem magam mindig és csak akkor találkozok velük, ha van kedvem.

18/L

2011. aug. 24. 00:52
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
nem félek a rágcsálóktól, volt 3 hörcsögöm.
2011. aug. 24. 01:28
 22/30 anonim ***** válasza:

ma 01:18

Ez is igaz.

Viszont én nem várok az igazira.

A partik.vákat azért cserélném el,mivel akkor az ember több lányból "válogathatna(de hülyeség így mondani).

Van olyan amikor a normális lányokat,is beleviszik a hülyeségbe.17-18 évesen is kevesen növik ki azt,hogy ha a barátnői sorban mindegyik megcsinálja a legkisebb rib.cnkodástól-egészen a dugásig a hülyeségeket,-Akkor úgy érzi,ha ő nem teszi lefogják nézni/kiszorítják.

Nem minden csaj lenne ilyen.Én személy szerint hányok az ilyenektől.Presszónk van,az egyik ősöm kisfőnök egy diszkóban,néha besegítek.

El sem tudod képzelni mik folynak ott.

Lassan elérünk oda,hogy nem a csávó viszi a csajt rosszba hanem fordítva.A csaj választja,hogy kivel kefélteti magát.-Hozzáteszem sajnos.

Bár ehhez is kell egy felfogás,hogy az ilyen csajt akkor is megtudd vetni,ha te lennél az áldozata,és ott áll előtted,és tudod jól hogy megfekteted.Tedd a kezed a szívedre,és mondd,hogy nem fektetnéd meg.-Én megálltam.

A volt barátnőm például,aki tényleg tökéletes csaj,ő is gyönyörű,nem partik.vák közé tartozik,a rib.nc unokatestvére hatására,aki leitatta még is megtette.Nem bírt ellenállni megcsalt.

Akaraterő kérdése.Az ember azt nem tudja,amit nem akar:)

Én pl sok csajt megkaphatok,de a legtöbbre szánalmasan nézek,és gondolok.Nekem a gyomrom nem nyeli be,hogy olyan legyen a barátnőm,aki nem tudom hány fiúval volt,vagy épp hány féle,fajta csávó mászkált egy két testrészével a szájában..Okádok tőlük.

Emellett egy ilyen csajban,hogy bíznál meg?Alapból a legtöbb hosszú kapcsolatot sem akar.

18F

2011. aug. 24. 01:36
 23/30 anonim ***** válasza:
kiváncsi vagyok rád, nem küldenél egy képet itt, vagy esetleg privátban? 18/F
2011. aug. 24. 01:43
 24/30 anonim ***** válasza:
Linkelsz képet magadról? esetleg privátba?
2011. aug. 24. 02:07
 25/30 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis esze nem fog.;)
2011. aug. 24. 02:18
 26/30 anonim ***** válasza:

Mivel nem vagyunk benne az életedbe, ezért senki nem fog neked pontos választ adni.

01:13

Te melyik csoportba tartozol akkor?:)

2011. aug. 24. 08:44
 27/30 anonim ***** válasza:
Azokhoz,akik havonta egyszer ha válaszolnak valamire ebben a topicban.:)
2011. aug. 24. 09:52
 28/30 A kérdező kommentje:
Nem fogok feltenni magamról képet. Meg van rá az esély, hogy felismerjenek, sőt szerintem elég sok. Tehát bocsi, nem.
2011. aug. 24. 12:45
 29/30 anonim ***** válasza:
48%
Akkor csak légyszi küldj privátba, nagyon kiváncsi vagyok rád, főleg a kisugárzásodra, mert az nagyon erős lehet!
2011. aug. 24. 12:57
 30/30 anonim ***** válasza:
szilvásbuktát, mert ZT szeretem
2011. aug. 24. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!