Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy naponta kb 3-an megkeresnek, hogy mennyire tetszek nekik, és mindig hívnak mindenhová a fiúk, hogy menjek velük és vannak akik már 3 hónapja folyamatosan hívnak mindenfelé?
Nem baj, mert szeretek megismerni új embereket meg minden, de más lány ismerőseimet nem "zsongják" ennyire körbe a fiúk.
Mielőtt valaki azt mondaná, hogy kelletem magam, nem egyáltalán nem! Egyszerűen csak jól érzem magam mindig és csak akkor találkozok velük, ha van kedvem.
18/L
ma 01:18
Ez is igaz.
Viszont én nem várok az igazira.
A partik.vákat azért cserélném el,mivel akkor az ember több lányból "válogathatna(de hülyeség így mondani).
Van olyan amikor a normális lányokat,is beleviszik a hülyeségbe.17-18 évesen is kevesen növik ki azt,hogy ha a barátnői sorban mindegyik megcsinálja a legkisebb rib.cnkodástól-egészen a dugásig a hülyeségeket,-Akkor úgy érzi,ha ő nem teszi lefogják nézni/kiszorítják.
Nem minden csaj lenne ilyen.Én személy szerint hányok az ilyenektől.Presszónk van,az egyik ősöm kisfőnök egy diszkóban,néha besegítek.
El sem tudod képzelni mik folynak ott.
Lassan elérünk oda,hogy nem a csávó viszi a csajt rosszba hanem fordítva.A csaj választja,hogy kivel kefélteti magát.-Hozzáteszem sajnos.
Bár ehhez is kell egy felfogás,hogy az ilyen csajt akkor is megtudd vetni,ha te lennél az áldozata,és ott áll előtted,és tudod jól hogy megfekteted.Tedd a kezed a szívedre,és mondd,hogy nem fektetnéd meg.-Én megálltam.
A volt barátnőm például,aki tényleg tökéletes csaj,ő is gyönyörű,nem partik.vák közé tartozik,a rib.nc unokatestvére hatására,aki leitatta még is megtette.Nem bírt ellenállni megcsalt.
Akaraterő kérdése.Az ember azt nem tudja,amit nem akar:)
Én pl sok csajt megkaphatok,de a legtöbbre szánalmasan nézek,és gondolok.Nekem a gyomrom nem nyeli be,hogy olyan legyen a barátnőm,aki nem tudom hány fiúval volt,vagy épp hány féle,fajta csávó mászkált egy két testrészével a szájában..Okádok tőlük.
Emellett egy ilyen csajban,hogy bíznál meg?Alapból a legtöbb hosszú kapcsolatot sem akar.
18F
Mivel nem vagyunk benne az életedbe, ezért senki nem fog neked pontos választ adni.
01:13
Te melyik csoportba tartozol akkor?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!