Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy naponta kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy naponta kb 3-an megkeresnek, hogy mennyire tetszek nekik, és mindig hívnak mindenhová a fiúk, hogy menjek velük és vannak akik már 3 hónapja folyamatosan hívnak mindenfelé?

Figyelt kérdés

Nem baj, mert szeretek megismerni új embereket meg minden, de más lány ismerőseimet nem "zsongják" ennyire körbe a fiúk.

Mielőtt valaki azt mondaná, hogy kelletem magam, nem egyáltalán nem! Egyszerűen csak jól érzem magam mindig és csak akkor találkozok velük, ha van kedvem.

18/L

2011. aug. 24. 00:52
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
amúgy meg aki írta, hogy úgy próbál csajozni, h fb-on írogat minden csajnak na az milyen durva. ezt ne csináld szerintem. aki nagyon unszimpatikus a képen annak én sem válaszolok amúgy, csak aki jófejnek tűnik, mosolygós. a beképzelt pávák, akik villognak az iphonejukkal meg apuci kocsijával nem vonzanak.
2011. aug. 24. 01:07
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
mibaj van apucim kocsijával ?=(
2011. aug. 24. 01:10
 13/30 anonim ***** válasza:
93%

2 dolgot mondanék.

1)

Ezen az oldalon,van 70% hülye.Akinek a legtöbbje az életében nem ért el semmit,ezért mindenkit leszólnak,k.rváznak stb.

Van 20% idióta,aki teleoffolja a kérdéseket,és elhiteti magával,hogy ő most Hofi 2,és mekkora poént,vagy oltást mondott.A maradék pedig nagyon ritkán ír ilyen válaszokhoz,akik normálisak,sőt továbblépek ebbe a topicba nem is nagyon járnak.

Ajánlom neked,a családi kapcsolatokat,ott a színvonal magasabb:)

Kérdésedre,pedig gondolom regisztrálva vagy minimum facebookra.Tedd állapotodnak ki,hogy kapcsolatban vagy.Utána rögtön üzenőfaladról töröld ki,így nem lájkolja senki sem,de levelek is kevésbé fognak jönni.

Persze ettől,még fogsz barátkozni ugyanúgy,és akivel úgy gondolod van is értelme,minimum tartani a kapcsolatot azzal úgy is egyszer feljön a téma,hogy kapcsolatban vagy,és megmondod,hogy nem is vagy kapcsolatban.Közeli barátok,pedig úgyis hamar rákérdeznek.

Mellesleg azért van,hogy írnak,mert egyik felének potenciális "áldozat" vagy,hogy hátha megtud egy buliban fektetni,vagy valahol.

A másik fajta pedig egyszerűen,ahogy valaki fogalmazott,önbizalom növelő tréning,hogy ha egy ilyen jó csajt összetudna szedni,akkor már az ő körében is kihúzhatná magát.Szerintem érted mit mondok.

3.fajta fiúcsoportot nem írok,mármint azokat akik szeretnének,mert nem hinném,hogy 5 képről,3 belinkelt zenéből,meg 4 állapotból szerelmes is lenne már beléd.

Amúgy,pedig,ha nem vagy k.rva,nem kelleted magad,és tényleg olyan szép vagy miért nincs barátod?-Ezeket problémákat megoldaná mindet:D.-Egy olyan csaj,aki nem kefél össze vissza,sem pedig csókokat nem dobál az manapság mindennél többet ér.Az én környékemen elcserélnék 1000 partik.rvát egyetlen ilyen lányra.Akad itt is,de nem sok.

18F

2011. aug. 24. 01:13
 14/30 anonim ***** válasza:
75%

am meg tegyél face re reális képeket és majd meglátjuk hogy még mindig rajonganak e érted :d

ne sminkeld agyon magad ne egy 500 ezer forintos nikont használj, és a photo shoppot is hanyagold ne látszodjon az egész alakod hanem csak az arcod minden képen. és ne ribanc pofát vágj hanem mosolyogj aztán visszatérünk a témára.

élőben pedig ne járj minden héten diszkoba ahol lerészegedsz emellett ne vegyél fle testre simuló ruhákat, és a dekoltázsod se a mellbimbodig érjen, ne nyomja össze a melled semmi. csak természetesen járkálj, ne menj egy fiuhoz se túl közel. úgy értem tarts legalább 2 méter távot mindtől.

és a parfümöd se legyen olyan ami 2 km re felállítja minden kan élőlény farkát. :) ezek lehetnek az okai, egy nő se vallja be magáról hogy ribanc sőt lehet észre sem veszik ettől még lehet hogy az vagy :)

2011. aug. 24. 01:14
 15/30 kuktaberci ***** válasza:
69%
Ne várj más választ ha egy normális kérdést sem tudsz feltenni rendesen.
2011. aug. 24. 01:15
 16/30 anonim ***** válasza:

Elmondom az én meglátásomat.Szerintem szép vagy de nem kirívóan szép, és jó fej vagy.Tehát, a pasiknak bejön a belsőd ,és mivel nem olyan hú de szép ezért azt hiszik h van nálad esélyük , legalábbis nagyobb esélyük van mint egy nagyon szép lánynál ,mert azt hiszik h az olyanok úgyis lekoptatják őket. Te meg kedvesnek tűnsz, jófej vagy de nem vagy annyira szép hogy "félni kelljen" tőled.Szerintem ez lehet.

Nem dicsekedni akarok , de engem az utcán minden második pasi megbámul, megdudálnak, beszólogatnak, stb.Szoktam tükörbe nézni tehát tudom magamról hogy tényleg elég jó csak vagyok.Szép, egzotikus az arcom és jó az alakom nagy mellekkel meg minden.Ennek ellenére hozzám jó ha havonta odajön egy egy faszi bepróbálkozni ...és akkor sokat mondtam.pedig nyilvánvaló hogy nagyon sokmindenki vonzónak talál , de azt hiszik hogy nincs esélyük ezért meg se próbálják.

Van egy barátnőm.Jó fej,vicces , nem csúnya de szépnek sem mondanám.hozzá nagyon sokan odamennek, elkérik a számát stb, pedig ha egymás mellett megyünk akkor nem nagyon van olyan h őt nézik meg és nem engem...

érted?

19L

2011. aug. 24. 01:16
 17/30 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:13

majdnem tlejesen egyet értek veled, de van még egy fontos kitétel :D amit a lányok nem tudnak,

buli és alkohol. amelyik lány bulizik és alkoholt fogyaszt annak nem nagyon lesz normális barátja, hiszen minden férfi tudja, hogy ezek a ribancok, márcsak tudatalattiból is jön ez a sugárzás. hogy ez ribanc!! :D

másrészt meg tényleg azok, a buliban ezek a lányok jozanul is smárolnak mindenkivel hátmég ittasan. aztán másnap nem emlékeznek rá. kinek kell ez ?:D az a férfi aki normális kapcsolatot akar tuti nem egy efélével fog összeálni. mint te is mondtad inkább vársz a rendes lányra akiért ezer partikurát odaadnál :D

2011. aug. 24. 01:18
 18/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, félsz a rágcsálóktól?
2011. aug. 24. 01:18
 19/30 A kérdező kommentje:
Nem sminkelem magam túlságosan, a szemem szoktam, alapozó nincs, nem is kell. Nem kihívóak a ruháim. tulajdonképpen minden, amit felsoroltál nem igaz rám. Elég természetes vagyok, de azt mondják, hogy van a szememben valami. Én sem tartom magam olyan gyönyörűnek, távol állok én a bombázó csajoktól. Nem vagyok elhízva, átlagos az alakom (160/50) nagy mellem sincs. És általában akik nyomulnak azok később inkább a barátaimmá válnak. Nekem pasi nem kell, egyetemre koncentrálok, de a lányok nem barátkoznak velem. Féltékenyek rám, hogy jól kijövök a fiúkkal. Egy barátnőm van, ő is olyasmi mint én, és ő nem féltékenykedik.
2011. aug. 24. 01:27
 20/30 A kérdező kommentje:
ma 01:13 amúgy annyira igaz amit írtál. köszi szépen.
2011. aug. 24. 01:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!