Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy abortusz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy abortusz?

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 20:33
1 2 3
 21/23 Solarian ***** válasza:
Az egyik öli a másikat a harmadik meg kritizál.
2011. aug. 23. 23:50
 22/23 anonim ***** válasza:
52%
Hmm ha kiszakadt az óvszer akkor létezik ecetes hüvelyöblítés stb. De nem értem hogy ti mit szóltatok volna ahhoz, hogyha titeket kapartak volna ki anyátok méhéből. Ajánlom minden abortusztámogatónak a Néma sikoly c. filmet. Talán hátha észhez tértek.
2011. aug. 24. 03:57
 23/23 anonim ***** válasza:
75%

Állami kórházban 30 ezer forint.

Egyébként azért ehhez a vitához én is hozzászólnék.

Tudtátok, hogy Magyarországon a MÁSODIK leggyakoribb műtét az abortusz?

Nekem ne mondja senki, hogy mindegyiknél elszakadt az óvszer, nem hatott a tabletta, a spirál stb.

Nyilván bármilyen védekezés mellett becsúszhat, de nem ennyi.

Ha vki nem akar gyereket, akkor védekezzen normálisan. Ha normálisan védekezik, és mégis teherbe esik, akkor nem ítélem el az abortusz miatt.

De az olyan emberektől hányni tudnék, aki nem hajlandó gumival szexelni, mert "olyan mint zokniban lábat mosni", nem akar tabit szedni, mert fél, hogy elhízik, a többi módszert meg nem ismeri, mert akkora idióta.

És bizony a legtöbb abortusz az emberi felelőtlenség, nemtörődömség, hanyagság miatt van. És ez igen is gyilkosság.

2011. aug. 24. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!